pondělí 22. ledna 2018

Přečerpávací hadice na pohonné hmoty

Hledáte přečerpávací hadice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Přečerpávací hadice se samonasávacím ventilem, vnitřní průměr mm, délka m. Stručný rádce: již nemusíte pít pohonné hmoty. Umožňují tak snadné přečerpání .

Magg přečerpávací hadice 180cm samonasávacím ventilem č. Určeno pro ruční přečerpávání paliva, délka hadice cca 1cm. Pumpy na vodu, na přečerpávání benzínu nebo nafty. Pohodlné ruční přečerpávání vody a technických kapalin. W, přečerpávání nafty, řídkých olejů, vody, pohonných hmot.


W 230V, průtokoměr, výtlačná hadice , sací koš, šasi, dávkovací pistole. Univerzální odvlhčovač pohonných hmot obohacený o čistič vstřikovacích trysek, na litrů phm.

Gold Eagle Versachem Formula 1 . Plastové náhradní víčko pro kanystr na pohonné hmoty. Ruční přečerpávající pumpa na pohonné hmoty. Uzávěr nádrže UNI Sleva 38.


Váš dotaz čokoládový korpus dortomanie přečerpávací na pohonné hmoty , pro ruční. Hadice přečerpávací samonasávací 180cm. PŘEČERPÁVAČ na pohonné hmoty , pro ruční přečerpávání. Velmi praktickou pomůckou může být také přečerpávací hadice pro případ nouze. Podrobný popisPlastový kanystr určený pro pohonné hmoty.


Tento typ polního skladu pohonných hmot standardně používáme v. S přečerpáváním nafty z různých typů cisteren nemáme žádné problémy. Používáme pružné hadice vybavené evropskými unifikovanými koncovkami. Kovová nálevka pro kovové kanystry na pohonné hmoty.


VÝROBKY STA-BIL představují jedinečnou řadu stabilizátorů kvality pohonných hmot. Udržují pohonné hmoty čerstvé po dobu -měsíců a chrání tak . BGS Univerzální přečerpávací hadička Vhodné.

Kanystr plastový 10l na pohonné hmoty s hubicí. Pomůcky a přípravky pro zacházení s pohonnými hmotami , oleji a provozními kapalinami najdou uplatnění v každém. Toto sifonové ruční čerpadlo je vhodné i pro přečerpávání pohonných hmot. Pumpa SP 10L s hadicí (8m). K dispozici je i široká škála nářadí, plus hever, . V případě, že přečerpáva.


Manuální stáčecí a přečerpávací čerpadlo pro petrochemické kapaliny, modré. Vhodné pro široké použití v průmyslu jako přečerpávacích jednotek,. Oil Treatment Přísada pro lepší činnost starších motorů . Pozice prostředků by navíc měla umožnit, aby plnicí hadice připojené.


Plastová náhradní nálevka pro kanystr na pohonné hmoty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky