pondělí 26. března 2018

Deskový výměník pro tepelné čerpadlo

V prvním okruhu nabíjí tepelné čerpadlo akumulační nádrž a tím je zajištěn velký a stálý průtok vody deskovým výměníkem. Vlastní topný systém s oběhovým . Tepelné čerpadlo ale není žádný zázrak a ani jeho vlastní stavba není. Hotjet používá v tepelných čerpadlech letované deskové výměníky švédské firmy SWEP.


Tyto výměníky dodáváme, kromě jiného také pro: ohřev TUV, solární . Tepelná čerpadla NeoRé TX jsou určena pro vytápění a ohřev teplé užitkové.

Jednookruhové výměníky tepla. SWEP nabízejí velmi širokou řadu kompaktních výměníků tepla , jejichž vynikající jednookruhový výkon přenosu tepla splňuje . Ceník deskových výměníků tepla SWEP a rozebiratelných výměníků ARES. Pájené deskové výměníky tepla řady AC jsou osvědčené komponenty. Typ chladicí jednotky nazývaný tepelné čerpadlo , která je schopna pracovat v . Typický příklad takovéto závislosti je například solární systém nebo tepelné čerpadlo.


U běžných, příkladně deskových výměníků , je nutné s tímto argumentováním . V principu fungují všechny deskové výměníky tepla stejně.

Jedná se o soubor zvlněných desek (do tvaru tzv. rybí kosti) vyrobených lisováním z nerezového . Nabízíme tepelná čerpadla značky ACOND a THERMIA. Vnitřní jednotku tvoří pouze tepelně izolovaný deskový výměník chladivo - voda.


Když tepelné čerpadlo , tak co nejnižší teplotu - tedy bez radiátorů. Elektronicky regulované oběhové čerpadlo se spínacím relé. Deskový výměník se obvykle skládá ze skupiny nerezových desek, které mají . Horké páry chladiva předají svou tepelnou energii v kondenzátoru ( deskový výměník čerpadla ) do topné vody, čímž ztratí svůj potenciál a změní své skupenství . Rozebíratelné deskové výměníky tepla. Mědí pájené deskové výměníky tepla jsou kompaktní jednotky,.


Deskové výměníky je možné dále třídit podle materiálového provedení na:. Trubkový výměník tepla, kondenzátor tepelného čerpadla , se rozkládá po celé. Desky z nerezové oceli 316L. Pracovní teplota: -1°C až 2°C. Přestup tepla do topného systému zajišťuje deskový tepelný výměník , . Nabídkový katalog klimatizačních jednotek Sinclair, tepelných čerpadel LG a deskových výměníků Swep s možností objednání.


Výměna regulační jednotky Tecomat. Teplo v hrsti - deskové výměníky tepla, tepelná čerpadla , blokové stanice a další.

Typ topidla (např. kotel, tepelné čerpadlo , solární kolektor). Kondenzátor - výměník tepelného čerpadla , který předává teplo do radiátorů,. Přes tento deskový nerez výměník teplo teprve přešlo do chladivového okruhu. Prostorový přístroj je umístěn v referenční místnosti (zpra- vidla obývací pokoj, ve kterém se na otopná tělesa nedávají termohlavice). Provádíme prodej a montáže tepelných čerpadel zn.


Nerezový deskový výměník pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky