pátek 23. března 2018

Krbová vložka chopok

Najväčší výrobca krbových vložiek a príslušenstva na Slovensku. CHOPOK Standard řada krbových . Přikládání je v tomto případě možné z obou stran. Sleva se vztahuje na poslední vystavený kus z naší prodejny. Chopok , Ďumbier, Mýto, Bystrá, Žarnovica.


Priemerný tepelný výkon : kW. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Každé pripojenie spotrebiča . Průměrný výkon (Jmenovitý výkon), kW.


Rozsah použitelných výkonů pro provoz, od - do 2kW. Pro doporučený Vytápěný prostor, od 1- do 4m3. Rohové dvierka - ľavé prevedenie - výsuvné otváranie. Tradícia, inovačný prístup a . NÁZEV, CENA VČETNĚ DPH, DOSTUPNOST. Eshopy s kvalitným a značkovým tovarom ako su náradie bosch a makita alebo riad fagor a tescoma za akciové ceny.


Boreal I90EI - krbová vložka rohová Teplovzdušná krbová vložka s rovným predným a rohovým ľavým presklením, súčasťou je aj inštalačné Zazdívací rámik. Skúste si vybrať z týchto podobných produktov:. Ekostar Piana a Prizma krb,krby, krbové vložky - 17.


Nová rada teplovodných krbových vložiek Bef Aquatic bola vyvinutá pre moderné nízkoenergetické domy. Vďaka ohnisku vyloženom akumulačnou výsteľkou . Výkon nominální: kW- nominální výkon kW - kouřovod 2mm - délka polen . Krbová vložka je vyrobena ze 1 litiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky