pátek 23. března 2018

Geka spojka nerez

Vyrobeno z nerezového materiálu 1. Nerezová rychlospojka GEKA. Bajonetové rychlospojky určené pro všeobecné použítí. Jednoduché spojování hadic, zejména pro vodu a ostatní neagresivní . GEKA spojka hadicova NEREZOVÁ. Nástrčné spojky určené zejména pro rychlou a jednoduchou montáž plastových hadiček v oblasti automatizační, měřící a regulační techniky. Mosazná bajonetová hadicová . Záslepky Kamlok z mosazi str.


Tesnenia pre bajonety GEKA. Kvalitní stahovací nerezová spona pro zajištění spoje mezi PVC hadicí a hadicovou spojkou GEKA. Lehce spojitelná se zmenšeným dotahovacím . Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Extrémně robustní, odolná spojka z kované oceli, kalená, pozinkovaná a žlutě. Pevná spojka nerez vnitřní 3´´ B75.


Rychloupínací šroubení - nerez , tlak : -- bar. Symetrické spojky STORZ index. Velký výběr Spojky a přípojky a příslušenství naleznete online na OBI.


Variolux hadicová spona mm - mm nerezová ocel. Galileo 2W, samostatné světlo - nerez , zahradní LED osvětlení. Spojky kompatibilní pro všeobecně rozšířené provedení s roztečí mm nejsou.


Geka s vnějším závitem nerezová. GEKO řezný kotouč na ocel, nerez 115x1. Madlo drevo, vložka: záslepka, spojka , koleno pre nerezové zábradlie UMAKOV. Spojka oblouková 90° na trubku ø 42.


Nabízíme nerezové rychlospojky, letovací spojky na kouli, převlečné matice, hydraulické adaptery s BSP . Vyberte z Varianty tohoto produktu. DOPRAVA na území celé ČR dopravcem PPL nebo Česká pošta - balík .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky