středa 28. března 2018

Požární stěnová mřížka

MSU stěnová mřížkaPříslušenství, distribuční elementy. Stěnové mřížky slouží k estetickému zakrytí větracího otvoru u větracích a klimatizačních zařízení. Z důvodu změny legislativy je možné dodat stěnový požární uzávěr PSUM pouze na Slovensko.


Jsou zhotoveny výhradně z . Protipožární mřížka - RENSON 200x200. S nakloněnými lamelami - typ 465.

Větrací mřížky se používají jako požární uzávěry, tj. Požární odolnost - minut. Další možností jsou požární stěnové uzávěry (spouštění od teploty °C nebo kouřovým čidlem). Dále lze také použít vyústkových větracích . TROX Poster – požární klapky Správná požární klapka v každé době. Lindab vyrábí široký rozsah stropních a stěnových.


Komfort (vzduchové vyústi). Jde o různé otvory, větrací mřížky , žaluzie apod.

Klíčová slova: požární ochrana staveb, chráněné prostupy vzduchovodů. Nesprávně instalovaná větrací mřížka v požárně dělicí. Kontrolujeme požární i kouřové klapky, požární ventily a požární stěnové uzávěry.


Specializujeme se na výrobu a montáž ocelových protipožárních dveří, vrat a protipožárních ucpávek. Dále výrobu protihlukových a zateplených dveří a vrat. Pro možnost větrání zejména u chráněných únikových cest apod. Dále nabízíme kontrolu montáže a revize požárních vzduchotechnických zařízení (požární klapky, požární ventily, požární stěnové mřížky ) výrobců Mandík, . NP bude osazena stěnová mřížka.


Stěnová mřížka IMOS SM - 3x 1ks. Dveře je možné namontovat do tuhých stěnových konstrukcí zhotovených např. Kontrola druhého požárního úseku přes mřížku klapky.


Prodej zabezpečení proti požáru v Havířově. Jako vnitřní opláštění stěnových panelů se mohou použít sádrovláknité desky. POTRUBÍ OPATŘENÉ POŽÁRNÍ A TEPELNOU IZOLACI. Přívod vzduchu je podtlakem stěnovými mřížkami nebo pod dveřmi bez prahů.


Dveřní větrací mřížka , LTGW, bílá, 249. Picture of Stěnové obklady Aquarelle Wall HFS.

Kompaktní potištěné vinylové obklady stěn mokrých provozů. EW15Dl řízení – jednoduché. Komora s rámem čidel s pletivovou mřížkou : ks.


V s termostatickým aktivačním zařízením ks. B743-a ponechejte nejméně. Přisávání čerstvého vzduchu bude probíhat přes požární stěnové uzávěry o. Al folií se skleněnou mrížkou ALS na přivařené trny tl.


Mřížka sací ϕ 12 Spiro ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky