středa 28. března 2018

Teploměr lékařský rtuťový

Nový lékařský rtuťový teploměr zn. MEDICARE, naprosto spolehlivý vč. Hlavní město Praha, cena 166Kč , od terezalia na Sbazar. Kde sehnat rtuťový teploměr už rozebírají maminky na webu eMimino.


Diskuse Lékaři , nemocnice a zdravotnická.

Rtuťový ne, ale skleněný s náhražkou rtuti koupíš normálně v lékárně. Zákaz se netýká prodeje použitých rtuťových teploměrů , tedy teploměrů již dříve. Kvalitní lékařský teploměr musí mít odchylku do nebo . Klasické provedení je rtuťový teploměr s rozsahem cca až °C a. Nedávno jsem tu psala, co mi řekli v lékárně - digitální teploměry stojí za.


Před časem tady byla diskuse ohledně rtuťových teploměrů , že se dají přes net sehnat. Bohužel jsem si z té diskuze . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

BEZKONTAKTNÍ INFRAČERVENÝ TEPLOMĚR LÉKAŘSKÝ AG458A. Lékařský domácí elektronický teploměr. Od června není možné sehnat v lékárnách klasický rtuťový teploměr. Může za to směrnice Evropské unie, podle níž rtuť zatěžuje životní . Zahrnuli jsme do něj šestnáct lékařských teploměrů – digitální, bezrtuťové,.


Znamená to, že za rtuťové neexistuje žádná kvalitní náhrada? Nabízím lékařský rtuťový teploměr zn. IGAR, který narozdíl od těch ostatních měří teplotu. Doporučená pošta 4- Kč nebo dobírka 8- Kč.


Přátelé, koupím (i několik) rtuťových lékařských teploměrů takových těch do podpaždí 8-) Obrázek nebo budu vděčen za nějaký tip, kde se prodávají ;) Případně . Mohu dodat i větší množství. Poštovné 56kč při platbě předem , . Teploměry jsou nové,nepoužité. Potom, co Evropská unie zakázala vyrábět rtuťové teploměry , je v nich. No protože díky nařízení EU už takový teploměr se rtutí nekoupíte.


V domácnosti se s ním setkáte ve starých lékařských teploměrech.

Rtuťové páry z vysavače by se následně uvolňovaly do vzduchu. V českých lékárnách se odehrávají stále stejné situace. Lidé se marně ptají po rtuťových lékařských teploměrech , jejichž prodej Evropská unie . Microlife MT 16Cbazální teploměr. Přesný lékařský teploměr pro měření tělesné teploty.


Pro axiální, orální, rektální a vaginální měření. Klasický teploměr zakázali, lékaři to nechápou. Nástupce rtuťového teploměru , kde je rtuť nahrazena galiem, které je netoxické. Oproti dřívějším rtuťovým teploměrům a dnešním s obsahem galia jsou digitální teploměry mnohem.


Kapalinové teploměry (dilatační). Dvojkovové teploměry (dilatační). Pryč je doba, kdy jsme teploměrem rozuměli automaticky ten klasický rtuťový. Prodej rtuťového teploměru je zakázán, místo něj se prodává galiový - jedovatá rtuť je nahrazena netoxickým galiem. Zacházení s ním je stejné . Predám nové - nepoužívané lekárske ortuťové teplomery.


Ortuťové teplomery sú rokmi preverenými pomocníkmi pre meranie telesnej teploty. Pokud ale doma rtuťový teploměr stále máte a vyhovuje vám, určitě není. Vždy zaznamenat a lékaře informovat, kde byla teplota měřena .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky