úterý 20. března 2018

Tvrzené sklo pod kamna

Nespalnou ochrannou plochu před krbem nebo kamny je možné vyřešit různými způsoby, ale bezpečnostní kalené sklo pod kamna a sklo před krb je kvalitní, . Klienti se nás často ptají, jak velké sklo pod kamna mají koupit, aby to vyhovovalo normám. Všechna skla jsou kalená (ESG), neboli tepelně tvrzená. Potřebujete elegantní, avšak funkční podložku pod kamna, která by ladila s vašimi parketami nebo plovoucí.


Pak zkuste speciální podložku z tvrzeného skla.

Velice praktický a zároveň ozdobný pomocník do Vaší domácnosti. Sklomat - Spodkladové sklo pod kamna - mm . Eshop kachlová kamna, krbové vložky, Krbová kamna, grily. Nehořlavá bezpečnostní plocha před kamny nebo krbem se dá řešit několika způsoby, ale speciální kalené bezpečnostní sklo pod kamna je opravdu velice . Podstavná skla pod krbová kamna. Kalené sklo pod kamny dotvoří interiér.


Rozměry a tvar dle obrázku.

Dodávají se ve dvou tloušťkách: mm - nosnost do 2kg . Nabízíme tvrzená kalená podkladová skla pod krbová kamna o tloušťce 6mm nebo 8mm jako ochrana plochy před Vašimi krbovými kamny či krby. Skla a podložky pod kamna a krby. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sklo pod kamna. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Skleněné podložky jsou vyrobeny z bezpečnostního skla tvrzeného kalením té . Sklo pod kamna ATHINA 6mm, Sklo pod kamna ATHINA 8mm, Sklo pod kamna. U nás naleznete elegantní a cenově dostupná skla.


Ochranné sklo mm pod krbová kamna 100x1cdoručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Každé sklo v nabídce je na vybraných hranách elegantně zbroušeno nebo upraveno pod úhlem . Tloušťka skla 8mm, zábrus . Kvalitní čiré tvrzené sklo , které můžete umístit pod krbová kamna odpovídající hmotnosti. Bezpečností prvek, u něhož je velký důraz kladen na celkovou pevnost.


Tvrzené sklo vhodné pod kamna tak i před krb.

Materiál : bezpečnostní sklo tvrzené, o síle mm, určeno pro krby a krbová kamna. Sklo, plech či dlažbu pod krbová kamna ? SKLA POD KAMNA, tvrzené sklo pod krbová kamna, krbové vložky, tvrzené sklo na míru. SKLO POD KAMNA - vyberte si z více než 1typů podkladových skel. Udělejte si svá kamna bezpečná i jedinečná s podkladovým sklem . Na přední a bočních stranách . Sklo pod krbová kamna o síle mm zabraňuje poškození či vzplanutí. Sklo je tvrzené a odolné vůči vysokým zátěžím.


Zábrus skla je mm, výška zábrusu 2 . Dodáváme kalená skla pod kamna a před krby v sílách - 15mm. Sklo 6mm do 160kg, sklo 8mm do 200kg, sklo 10mm a více nad 200kg váhy kamen. Dále můžeme nabídnout kované košíky na dřevo nebo stále oblíbenější sklo pod kamna. Tyto skla jsou čirého tvrzeného skla o síle mm. Elegantní, praktický a bezpečnostní prvek pod Vaše krbová kamna.


Podložka je vyrobena z tvrzeného skla a má zaoblené hrany.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky