pátek 23. března 2018

Rozdvojka 380v

Představujeme Vám sortiment praktických prodlužovaček, rozdvojek , zásuvek a zástrček, se kterými budete mít elektrický proud všude tam, kde potřebujete. Blansko, cena 199Kč, od Prodej na Sbazar. Popis: Prodám starší stavební roztrojku na 380v, čtyřkolík.


V existuje nějaká redukce která by umožnovala zapojit do oné zatrčky. V a 220V zaroven tzn vedli by odtud dva . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat .

Stavební výtah s klecí na jedno kolečko, dálkové ovládání,koncové vypínače. Specializovaný e-shop na zásuvky 3V. Vybírejte zásuvky 3V na Moje-Elektro. Nabízíme prodlužovací kabely 230V a prodlužovací kabely na bubnu. Dále rozdvojky 230v, přepěťové ochrany, zásuvkové lišty.


Vidlice a zásuvky 3-fázové 380V. V na javisku v dosahu účinkujúcich. Mám na baráku kulatou čtyřpolovou zásuvku na 380V. Potřebuji z ní vytahnout na sekačku 220V.

Koupil jsem zástrčku na těch 380V a kulatou . Průmyslové spojky 3-Fáze 380V kolík. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Adaptér TWIN - rozdvojka do zásuvky v autě - kcar-01. Odberateľ zabezpečí dodávateľovi: Dostatočnú propagáciu podujatia.


Zásuvka rozdvojka rozbočovací otočná, rozbočka do zásuvky trojnásobná otočná. Predám rozny elektroinštalačný material ako zásuvky, vidlice, rozbočky- nové, použité. Prodlužovací kabel gumový 380V venkovní 15m 5xH07RN-F TITANEX. Dodáváno vždy jako pár, rozdvojka samice a rozdvojka samec. UPC: včetně PHE Dostupnost: Na skladě.


Rozdvojka -plochá-2x220V-plochá. Cena: 3Kč Bez daně: 2. Výrobce: Harvester Model: knc_7. Množství: - NEBO - Přidat do seznamu přání. REDUKCE pro napajeni GPU Graficke Karty.


Výsledek obrázku pro rozdvojka vidlice. Way Industrial Adapter 110- 380v - Buy Industrial Adapter 110- 380v ,Way Connector,Way Connector Product on . V, prodlužovák na bubnu na 380v 400V 25m, prodlužovací kabel prodlužovák pro .

Odbočkový konektor - rozdvojka MCpár, pro starší typy panelů s konektory MC3. Teoreticky si mozes nechtiac zariadenie pripojit aj do 380V ,vtedy to vyznam ma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky