čtvrtek 22. března 2018

Stykač oez

Sortiment ostatních přístrojů zahrnuje přístroje pro spínání elektrických spotřebičů pomocí instalačních relé, instalačních stykačů , časových relé, impulzních . Inštalačné relé a stýkače používame na spínanie elektrických spotrebičov do A. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Smluvený tepelný prou A. Jmenovité pracovní napětí AC, 2V a. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Ke spínání elektrických obvodů přivedením ovládacího napětí na cívku. K ovládání spotřebičů do A - elektrických kotlů, přímotopných . Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Instalační stykač OEZ řady MINIA.


NOVÝ PÓLOVÝ CHRÁNIČ OEZ MINIA OFI 16A 10mA. ELKOEP schodišťový automat UKBN ELCON náhrada za SA-10. Zboží není na dané provozovně skladem Rakovník. Stykače a relé OEZ Letohrad.


Dostupnosť: DODANIE TOVARU DO PRACOVNÝCH DNÍ. Bežná cena s DPH, 6EUR. OEZ nové, Cena: V textu, Lokalita: Zlín. Klikni pro zobrazení většího obrázku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Modulárny stykač R 20-230V AC - 002461210. W 4V Hz AC- Ie A AC- Uc AC 2V, 1x NO, velikost 1 3pól. OEZ RSI-20-10-A23 2 23 1 1 1 00. Ve firmě OEZ Letohrad probíhal v loňském roce projekt změny controllingové. Komponenty pro zakončování a spojování vodičů: SEZ ČR ERKO PL.


Dohledat skončený inzerát už není nemožné, přesvědčte se v databázi Archivujem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky