Hovězí guláš krájený Globus. Další slevy hovězího maso na Kupi. Cena za kg , 42Kč, 48Kč. PřidatPřidat Tesco Mleté maso hovězí 5kg do košíku.
Přidat Přidat Český hovězí steak z mladého býka - roštěná do košíku. Platba pouze v hotovosti nebo .
Orientační cena včetně DPH. Prodej hovězího masa, vysoká kvalita masa - bez jakýchkoliv průmyslových a hormonálních doplňků, informace o chovu a zpracování, ceny hovězího a telecího masa. Roštěná (nízký roštěnec ) bio – vyzrálé hovězí maso. Objednat po KG - objednáváte po kilogramu.
Velmi kvalitní maso, používá se např. Argentinské hovězí - Maso je naše vášeň. Záleží nám na tom, abyste si. Cena bude přepočtena dle skutečné gramáže.
Zvířata mají volný přístup na pastviny nacházející se na Vysočině a jsou.
Vyzrálý hovězí vysoký roštěnec s kostí (Rib Eye Steak) 500g. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné . Maso z hovězí roštěné je velmi šťavnaté a má výraznou chuť, je přiměřeně prorostlé. Minimální množství objednávky kg. Nízký roštěnec ( roštěná ) je kus masa, který pochází ze střední části hřbetu.
Gurmet Mleté hovězí maso libové cca kg. Certifikát: Logo bio Logo eu. Kvalitní hovězí maso z českých chovů. Vynikající Rib eye - vysoký roštěnec - Steak ready.
Ahoj, pro člověka, který rád vaří bychom jako dárek chtěli kus hovězí svíčkové, protože víme,. Svíčková z býka má cca 2-kg , výjmečně více. Taky jezdíme pro maso do Horoměřic, mají kráné, čerstvé a parádní ceny ! Navazuje na podplečí a dále přechází v nízký roštěnec.
U skotu o živé hmostnosti 5kg činí hmotnost boku s kostmi v jatečné půlce průměrně kg. Zjistěte si na našem webu o produktu HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ CCA - KG více informací a nakupte za příznivou cenu. Highlife Store – potřeby pro muže.
RIB EYE steak z vysokého roštěnce, vyzrálé steakové hovězí maso, suché. BIO hovězí KOSTI harfy (cca kg ). Pro Racio si vyhrazuje právo na změnu ceny v případě změny ceny od .
BIO NÍZKÝ ROŠTĚNEC kg , jalovice-VYPRODÁNO. Přední s kostí- na polévku, 9-. Dnes ušetříte 1Kč díky slevě.
Požadované množství ( kg ). Tato část hovězího je vystavena nejmenší námaze, proto je maso křehké, jemné a libové.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.