úterý 19. ledna 2016

Barvivo do klimatizace

UV barvivo na detekci netěsností autoklimatizace. Ty potřebuješ dofouknout do média barvivo ,které označí netěsnost. Kudy Ti to uniká,tam ti to zabarví tu trhlinu.


Vyhledejte nízkotlaký port klimatizace a odšroubujte krytku. Nechte běžet klimatizaci alespoň minut, útěsňující látka se tak dostane do celého systému .

Autoservis SRP nabízí profesionální servis klimatizací. Působí v interiéru automobilu a proniká přes výměník tepla až do výparníku. Barvivo pro detekci úniku média klimatizace. Pravidelná údržba klimatizace v autě Vám ušetří zdraví a peníze za opravy v. V Litvínovském areálu DP nabízíme kompletní servis klimatizací motorových vozidel.


NOVĚ NABÍZÍME DEZINFEKCI KLIMATIZACE OZONEM O3. Navíc při plnění do systému ZDARMA přidáme speciální barvivo , díky kterému je následně možné . Plnění klimatizací novým typem ekologického chladiva.

V případě zájmu o doplnění klimatizace novým typem chladiva nás. V 80tých letech se montovaly klimatizace ve větší míře do Tater 613. Podle pokynů výrobce zařízení přidat barvivo do okruhu. I po náhledu do servisních plánů výrobce se klimatizace většinou tváří jako. Dovnitř se s olejem napustí i barvivo viditelné pod UV lampou.


Pokud dochází k úniku chladiva, doplníme ho a dodáme stopovací barvivo pro. Když je ventilátor zapnutý, tyto mikroorganismy jsou doslova vháněny do prostoru pro . Golemtech Proplachovací sada k plničkám klimatizací pk06. IDQ Olej do systému klimatizací hybridních automobilů 207g. Aby kompresor správně fungoval, přidává se do chladícího okruhu kompresorový olej, který.


Nově provádíme plnění, čištění a dezinfekci klimatizace. Nejčastěji žádané služby při servisu klimatizace. Servis klimatizace desinfekce klimatizace opravy klimatizace čištění. Nenechte se od své klimatizace v autě vypéct ani zmrazit.


Pošlete ji na kontrolu do Karl Service. Zvolit si můžete kompletní servis klimatizace s dezinfekcí nebo . Kontrolu stavu klimatizace doporučujeme provádět minimálně jednou do.

Cena pro standardní klimatizaci , . Dovoluje Vám do AC okruhu přidat přesné množství oleje a barviva. Pokud jste si pořídili barvivo promísené do požadovaných odstínů již v práškové. Vůně do výdechů klimatizace TEXA, čisté auto ks. Naše služba plnění klimatizací pracuje s poloautomatickým zařízením s elektronickými vahami pro chladivo, množství oleje do kompresoru, barviva a zjišťuje . Víte, že pravidelná údržba prodlužuje životnost klimatizací a udržuje jejich.


Provádíme servis, údržbu a dezinfekci klimatizace. Dnes patří klimatizace téměř k základní výbavě každého automobilu a bereme ji jako samozřejmou věc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky