pátek 22. ledna 2016

Pěnové hračky do vody

Hračky do vany, hračky do vody , vodolepky. Velká sada bezpečných pěnových kostek - ke skládání a hraní na suchu i ve vodě,. I ve vodě si děti rády hrají. I tyto hračky musí splňovat spoustu kritérií.


Natahovací hračka do vody. Vodolepky Krtek, motiv Krtek a kalhotky pěnová sada 12ks v k.

Hra s pěnovými zvířátky je vhodná na doma, do vany i na ven. V případě znečištění je lehce omyjete houbičkou s teplou vodou a jarem. Velkou atrakcí pro děti jsou hračky do vody , které mají pohyblivé součástky. Vodní radovánky s pěnovými vodolepkami s motivem Krtečka.


Gumová zvířátka či stříkací hračky do vany, nafukovací hračky do vody a bazénů. Sada hraček Ludi do vody pro větší zábavu při koupání. Velký žabák s přísavkou se snadno připevní na vanu. Součástí sady jsou různobarevné přelévací . Nabízíme vám i pěnové hračky do vany pro .

Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Veselé stříkající hračky do vody se stanou nerozlučnými kamarády při koupání. Penové hračky do vody Bo Jungle, 36ks.


Pro holčičky kačenka do vany a pro kluky vodolepky do vany ve stylu pirátů. Až hračky omrzí, tak pastelky do vany určitě zabaví i ty náročnější. Holky a kluci s ní mohou natahovat vodu a následně ji. Box na hračky do vane - Šedá BabyOno.


Puzzle do kúpeľa penové zvieratká - zoo BabyOno. BABYMOOV Sada plastových kalíšků do vody s výraznými obrázky zvířátek. Skvělou variantou jsou například hračky do vody , kterých v naší nabídce naleznete více.


Snadno přilnou k navlhčenému . Sada pěnových hraček , které zpříjemní každé koupání ve vaně či bazénu. Barevné hračky do koupele Baby Mix mořský svět. HRAČKY DO VODY BABY MIX Edukační. Příjemná hračka do vany nebo do bazénu.


Pěnové tvary zvířátek jsou. Různá barevná provedení a druhy, zasíláme dle skladových zásob. Role: ilustrace a tvorba hraček.

K hračkám jsem vytvořila na stejné téma pexeso, . Hračka do vody hroch na hraní do vany. Jedno balení obsahuje kusů. Vybrat si můžete ze motivů pěnových hraček, a to: dopravní prostředky, mořští živočichové, 2x zvířátka.


BO JUNGLE pěnové hračky - vodolepky do vody ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky