úterý 26. ledna 2016

Chladivo r410a vlastnosti

V součastné době se v tepelných čerpadlech používají především chladiva R410A , R407C, R404A a R32. Hodnota potenciálu globálního . Mezi nejpoužívanější chladiva patří v této době R407C, R410A a R134A. Každé z uvedených chladiv má své výhody a nevýhody.


ODDÍL 9: Fyzikální a chemické vlastnosti. Požadovanými termodynamickými .

R407F - termodynamické vlastnosti. Při nízkých teplotách má lepší vlastnosti než Isceon 29. Pro chladiva R410A , R2 R407C,R134a, R507. Chladiva a jejich vlastnosti.


Směsi obsahující CFC chladiva. KB ) Přehled produktů chladiv , jejich fyzikální vlastnosti a aplikace(PDF 13 KB). Tepelné vlastnosti chladív podľa tlaku udáva závislosť tlaku od teploty sýtych pár,.


Vlastnosti související se životním prostředíProdukt.

R 410A je těžší než vzduch). Nabízíme chladiva pro chladírenské a klimatizační jednotky ve vratných i nevratných tlakových. Nemecku podiel R407C v prospech nárastu R410A. Když jedna z japonských firem zvažovala změnu chladiva pro okenní klimatizátory, raději. VRF, SET FREE a další, přešly na chladivo R410A , zvětšily výkony venkovních jednotek až na.


Filtry mají deodorizační vlastnosti. R- vyšší objemová chladivost než. Takto navržená tepelná čerpadla jsou optimalizována pro teplotu vody °C, protože při těchto hodnotách má chladivo R410A ideální vlastnosti. Danfoss a chladiva s nízkým GWP hlavní faktory.


Základné fyzikálne vlastnosti najpoužívanejších halogénových uhľovodíkov, ich . Toho je docíleno třetinovou hodnotou GWP oproti R410A a zároveň se lépe . Zapojují se také fyzikální vlastnosti pracovní látky - chladiva , která se. Hlavní výhodou pracovní látky R410A je její objemová chladivost, která je o cca. Týka sa to najmä bežne používaného chladiva R410A , ktoré dostalo od európskej. Tepelné čerpadlo využívá fyzikální vlastnosti chladiva R410A. Ideální chladivo by mělo mít ideální termodynamické vlastnosti , být.


Prostředníctvím kompresoru cirkuluje chladivo v uzavřeném okruhu s nepřetržitým vypařovaním a. VLASTNoSTI KoNDENZAČNÍCh JEDNoTEK.

Výkonný kompresor japonské technologie. Antikorozní vlastnosti výměníků. Díky této vlastnosti nemohou nové jednotky narušovat spánkový režim. Zatímco jiné systémy používají jako standardní chladivo R410A , nové . Lamelami chráněný výstup vzduchu.


Master odvlhčovač, vysoušeč vzduchu DH732. Tabulka vlastností chladiv Ra R410A. Ekologické chladivo Rprichádza na náš trh postupne. COcca oproti použitiu chladiva R410A.


Toto prohlášení potvrzuje shodu s uvedenou směrnicí, neobsahuje však zajištění vlastností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky