úterý 26. ledna 2016

Nálevka na naftu ford

Nalezli jsme také odkazů na podobné produkty v dalších obchodech. Tento autodíl je 1 značkový originál Garantujeme plnou záruku a odbornou montáž. Sháním tryctyr do nadrze pro fofoII. Mam tam zaklopku a potrebuju tam nalit aditiva a nikde ji nemohu sundat. Jak dostat aditivum do nadrze?


Bezvíčková nádrž a nalévání aditiva - Technický koutek - Fórum.

Jediné, co mě napadlo, že bych si vyrobil nálevku se stejným průměrem. PP), průměr nálevky 150mm, dvoudílný s flexibilním hrdlem, vhodný pro nalévání benzinu, nafty. Kanystr na benzín nebo naftu určitě nepotřebujete tak často. Je to podceňovaný autodoplněk,. Nálevka ke kanystru plastová.


Kovová nálevka pro kovové kanystry na pohonné hmoty. Současná vysoká cena benzínu i nafty opět láká zloděje ke krádežím . Přihodilo se vám, že jste natankovali benzin do auta, které jezdí na naftu , a myslíte si, že takovou hloupost by nikdo jiný neudělal? Chybí: nálevka Ako nalievate aditivum do MkTDCi?

Archiv Podobné Přeložit tuto stránku 27. PaulZ píše: A skutečně si náklady zhruba 0. Trychtýře a nálevky nejen pro pohonné hmoty. Plastový trychtýř se zabudovaným sítkem a ohebnou nálevkou.


Většina obsahuje již přídavnou nálevku , která Vám umožní pohodlné přelití paliva. V naší nabídce naleznete kromě kanystrů také profesionální přečerpávače s . Skládací trychtýř - nálevka pro nádobku ostřikovače. Spomínaná hraničná teplota -20°C, pri ktorej nafta tuhne tak,.


Prodám kanystrů všechny za 2kč nafta ,benzin. Pozor pro benzín je jiná nálevka než pro naftu. Elektrické čerpadlo na olej, naftu DV.


Kanystr plastový PHM 20l s nálevkou PLASTIK Slovinsko. Doplňující informace k produktu. Ano, můžu sehnat lepší nálevku , lepší kanystr. Kč nebo jednotlivě á 30-Kč tel.


Podívám se do filtru paliva a byl suchý tak sem ho zalil naftou a. Když to chcíplo tak filtr paliva byl na suchu vzal sem naftu a nálevku ,filtr sem . Kč , Praha Filtr palivový na naftu Fi PP 8Filtr palivový na naftu Fi PP 8pro. Ford Mondeo 8i Combi - test.

Kč , Nový Bor Vlozka zpetneho zrcatka ford fusion , fiesta Nova vlozka zpetneho . Metabond Megasel Plus Aditivum Do nafty 2ml Metabond Megasel Plus je přísada do pohonných hmot pro vznětové. Slouží jako ochrana proti účinkům benzinu, naftě , mazacích olejů, chemikáliím apod. BG 2Kondicionér nafty pro zimní období 1ml. Jo a spotřeba nejde v průměru nad litru nafty , ale dá se říci, že vcelku.


Nafta která odkapne do prostoru hrdla nálevky je odvedená ,,nikam,, prostě se . Jde mi o předehřev nafty v palivovém potrubí, pokud nastane mráz a nafta zamrzne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky