středa 27. ledna 2016

Krouhač zeleniny pro domácnost

KRÁJEČ ZELENINY - POPIS Také Vás rozčiluje krájení měkkých rajčat? Domácnost Kuchyně Kuchyňské potřeby - ruční kráječ zeleniny - cibule, brambor, . Dokonalý kuchyňský pomocník usnadní přípravu všech náročných specialit. Umí krájet, řezat a strouhat zeleninu ,. Krouhač nebo také nože na zelí jsou ideálním pomocníkem ke snadnému. Kráječ nudlí a zeleniny NSna krájení .

Hledáte pro kráječ na zeleninu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Víceúčelové zařízení: řezačka masa a krouhač zeleniny pro domácnost a lehký provoz. Násypka se širokým plnícím otvorem, odolné kovové tělo, nerezový šnek. Univerzální kráječ na ovoce a zeleninu z vysoce kvalitní nerezové oceli, snadno.


KuchyňkaStruhadla, kráječe, lisykráječ zeleniny VARIO. Po stisknutí tlačítka strouhají, drtí, melou i sekají např. Hz, DC motor, nástavce, pro krájení, řezání a sekání zeleniny kabel 1m.

Sháním nějaký obyčejný strojek, který mi nastrouhá mrkev nebo jinou zeleninu na klasické nudličky. Mám na mysli nějaký obyčejný, ne příliš . Ty nejlepší sekáčky, krouhače nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Krouhač zeleniny je ideální pomocník do kuchyně, který vám usnadní práci. Pořiďte si ws krouhač a už žádná nepříjemná zranění.


Nebo zadejte inzerát zdarma . Podobné produkty Rösle kráječ cibule a zeleniny. VacuVin Škrabka na citrusové. Bamix Slicesy krouhač na maso a zeleninu (struhadla).


Zwilling Twin Pure škrabka na zeleninu. Krouhače zeleniny jsou velmi oblíbeným a žádaným gastro zařízením. V naší nabídce najdete spiralizéry a kráječe vhodné nejen do domácností , ale . Spirali z tvrzeného plastu v domácnosti. Zařízení určeno pro lehký provoz a domácnost.


Určen pro střední gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a . Chybí: domácnost Speciální kráječ zkoušející zklamal na celé čáře - iDNES. V naší nabídce naleznete také vysoce profesionální krouhače zeleniny a sýrů vhodné nejen pro domácnosti , ale i pro profesionální gastronomické provozy, pro. Každá hospodyňka to zná - oči uslzené od cibule, ruce bolavé od krájení brambor na hranolky anebo .

Bez problémů si poradí s vařenými i syrovými bramborami, cibulí a další zeleninou , všemi druhy ovoce, s ořechy, čokoládou nebo s tvrdými sýry. Profesionální krouhače zeleniny ROBOT COUPE jsou určeny pro veškeré gastronomické provozy. Lze na nich zpracovávat syrovou zeleninu, ovoce a na . Ty umožňují plátkování dvou typů, krouhání nebo strouhání ve dvou šířkách.


Elektrické krouhače zeleniny jsou pomocníci při zpracování ovoce a zeleniny. S krouhačem zeleniny Robot Coupe můžete plátkovat, strouhat, nudličkovat, kostičkovat i hranolkovat - v závislosti na výběru patřičného disku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky