pátek 29. ledna 2016

Mlýnek do vody

Mlýnek se připevní na vanu a děti pomocí . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Dokonalá hračka pro všechny malé vodomily! Vodní mlýnek do vany je skvělá zábava při koupání pro vaši ratolest. S vodním mlýnkem Bino si děti při koupání užijí spoustu legrace!

Krásná barevná plastová hračka do vany - mlýnek ve tvaru kraba. Hračka je vyrobená z kvalitního materiálu. S touto hračkou si Vaše dítě užije spoustu. Sada tří měkkých textilních hraček do vody. Prodám - Krab mlýnek do vody , lokalita Hradec Králové.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Dětská hračka do vody Baby Mix mlýnek , Kategorie: Hračky do vany. Plastový mlýnek na vodu ve tvaru kačenky.

Lze pomocí přísavek připevnit na stěnu. Ukažte dítěti, jak proud vody mlýnek roztočí. Pro koho, Kluky a holky, Nejmenší (1-roky).


S veselou housenkou si ve vaně užijete spoustu zábavy. Nalijte vodu do její hlavy a nechte ji protékat dolů, pozorujte jak se . Učí dítě příčině a následku. Hračku je možné oddělit od držáku s přísavkou a používat samostatně pro . Voda roztáčí kola mlýnku a postupně proteče až do náklaďáku se sklápěčkou. A příště vyzkoušejte místo vody do trychtýře sypat písek! Ideální hračka pro hru na . Doporučit známému Vytisknout Přidat do pamatováčku.


Je celorozkládací, lehoučký. Odběr Brno, poštovné se nevyplatí (šířka nad 5cm). HRAČKA DO VODY s otočným vodním mlýnkem a dvěma nalévacími otvory, součástí dva kalíšky na nalévání vody s ozdobnou klipsou psa nebo medvídka, lze . Veselý barevný mlýnek do vany ve tvaru delfínka. Pokud se chystáte s dětmi k moři, pak nesmíte určitě zapomenout přibalit také vhodné hračky.


Víme, co vaše ratolesti spolehlivě zabaví.

Stiskněte koníkovi bříško, tím aktivujete vodní čerpadlo a uvidíte, jak mu vystříkne voda z tlamičky. Umístěte barevné kalíšky do koníkových ramen a otočte je pod . Fisher Price - Sloník do vody. Veselý vodní mlýnek červík od Munchkin je skvělým kamarádem pro všechny milovníky koupání a vodních hrátek. Stačí do jeho hlavičky nalít vodu a pozorovat , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky