úterý 19. ledna 2016

Průmyslové větráky

Nabízíme velký výběr průmyslových ventilátorů nástěnných nebo do potrubí. Pro odvětrání restaurací nebo hal, vyberte . Třírychlostní průmyslový ventilátor určený pro vetší průtoky vzduchu. Prodáváme průmyslové ventilátory a ventilátory na střechu se širokým . Specializujeme se v oboru vzduchotechnika a rekuperace na úpravy vnitřního prostředí staveb a technologií.


V této kategorii naleznete nástěnné průmyslové axiální ventilátory , potrubní průmyslové radiální a axiální ventilátory a také řadu střešních ventilátorů.

Potrubní průmyslové ventilátory. Vzhledem ke svým výkonům je . Domovní ventilátory, ventilátory, průmyslové ventilátory, Větrací mřížky, ventilační. PRŮMYSLOVÉ STŘEŠNÍ VENTILÁTORY . CZ - záruka nízké ceny, rychlé dodání a profesionální jednání. Mobilní průmyslový axiální ventilátor. Dvourychlostní průmyslový ventilátor určený pro velmi velké průtoky vzduchu.


Velký průtok vzduchu a nízká hlučnost.

Podívejte se na naši nabídku. Podlahový průmyslový ventilátor slouží k míchání a výměně vzduchu v místnosti a tím mimo jiné zvyšuje účinnost kondenzačních odvlhčovačů vzduchu. Pomocí těchto modelů lze optimálně . Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Podobné systémy se užívají v automobilovém průmyslu , neboť poskytují vhodné zástavbové poměry. Nejtišší ventilátor do koupelny MiniVent Ma ELS s technologií Ultrasilence.


Nabízíme ucelenou řadu domovních a průmyslových ventilátorů, včetně příslušenství jako jsou klapky, mřížky a to jak kovové tak plastové, střešní ventílátory, . Nabízíme široké spektrum radiálních ventilátorů pro nejrůznější oblasti použití. Průmyslový stropní ventilátor 03. Vedle různých provedení skříní radiálních ventilátorů Rosenberg nabízíme i . My nabízíme mnoho spolehlivých a výkonných ventilátorů. Stačí si jen vybrat a kontaktovat naší firmu. Ventilátory jsou potřebné u výparníků a kondenzátorů.


Vybírejte z naší nabídky průmyslových ventilátorů značky MASTER. BES Tyto ventilátory jsou určeny pro větrání a klimatizaci v prostorech chemických provozů ohrožených výbušnou atmosférou. Originální ventilátory dodávány pro účely mléčných farem, byly nejprve využívány v průmyslových objektech pro ochlazování velkých pracovních prostor . DF P MASTER ventilátor průmyslový.

Firma KARS nabízí široký sortiment produktů v oblastech od průmyslového zboží, oděvů a obuvi až po potřeby pro řemeslníky a kutily. Joint-Stock Company Ventilation systems manufacture of accessories for systems of ventilation, manufacture of fans, ventilating lattices, filters, industrial fans, . Sériová i zakázková výroba. Obzvláště výkonné, pro použití ve skladu, výrobě.


Nabízíme kvalitní ventilátory Blauberg do bytů a koupelen v různém designovém provedení, ventilátory do potrubí a průmyslové ventilátory. Výrobek je osazen kovovým .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky