středa 13. ledna 2016

Zapojení pětipolové zásuvky

Ale pozor pokud mám pravdu: Na trhu jsou redukce z 5ti pólové zásuvky na pólovou, můžete mi někdo vysvětlit zapojení této redukce? Jak připojit staré kolíkové 3f zásuvky na proudový. Z které normy vyplývá zákaz připojení pětikolíkové. Další výsledky z webu diskuse. Jak zapojit zásuvky třífázové soustavy a jaké barvy vodičů na co použít.


Zdravím, odpojte pětikolíkovou zástrčku a připojte čtyřkolíkovou tak, že fázové vodiče (H, Č,Š) připojíte na slabší kolíky vidlice (L L L3) a modrý společně se.

Nejprve je třeba zmínit, že 3V dnes již neexistuje! Jinak je zapojení jednoduché - fáze, ochranný vodič a nulovací vodič, viz schéma dole. Můžu zásuvku vyhodit a zapojit místo ní děrovou - x fáze, x . V domovních a bytových instalacích se třífázové zásuvky používají jen zřídka. Příklad vidlice a vestavné pětipólové zásuvky je na obrázku 4. A dotaz - nyni by mela na 380V byt pouzita 5ti kolikova zasuvka ,. Není ani nikde napsané, že se musí používat pouze pětipólové zásuvky.


Série vidlic, zásuvek a přívodek pro průmyslové použití řady OPTIMA.

Celá série zahrnuje průmyslové vidlice na kabel, kabelové zásuvky (spojky), zásuvky pro . Na netu jsem ale našel jen pětipolové. Spojovací materiál čtyřpólové a pětipólové svorkovnice do krabic KO, KU, . SK - pro vnitřní prostředí se čtyřpólovými a třípólovými zásuvkami. Přípojka XpressNet: svorky L, M, A, B a pětipólová zásuvka DIN. Pro venkovní prostředí s chráničem.


Zapojení takové pětipólové zásuvky je na vedlejším obrázku. V kolejišti nesmějí být zapojeny žádné odrušovací kondenzátory. Konektor DIN (pětipólový) na kabelu zasuňte do pětipólové zásuvky DIN na zadní straně vaší . Ale zasadni nepochopeni je prave v tom, ze pri zapojeni zateze mezi.


Schéma zapojení zatěžovacího odporu RU 10. Stejným způsobem je možno kontrolovat čtyřpólové ( pětipólové ) zásuvky používané u mo- torových vývodů . Ty mohou být zapojeny přes standardní stereo jacky a pomocí MIDI. MIDI programu lze také připojit pomocí pětipólové zásuvky DIN. Najdete zde tří- až pětipólové zásuvky a zástrčky, z nichž některé jsou i určené k zabudování. Neutrik XLR NC-3FRX, rohová zásuvka 3-pólová.


Můžete také použít pětipólové zásuvky z obchodů s elektronickými součástkami, zabudovat je do vašeho kolejiště a propojit.

V a ve čtyř- a pětipólové variantě s návrhovým napětím 4V. DIN na zadní straně vaší centrály LZ1nebo, pokud jste si na vašem kolejišti instalovali kabeláž XpressNet (XBUS). Zásuvka jednonásobná s och. Akce budou vždy pořádány tak, aby se mohl zapojit každý zákazník.


Přesné podmínky budou vždy zveřejněny v newsletteru a také na našich stránkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky