čtvrtek 14. ledna 2016

Zásuvková rozvodnice jištěná

Zvolte kategorii: Série 6- 1x zásuvka. Zásuvkové rozvodnice jištěné jističi. Rozvodnice jištěné , nejištěné, s chráničem, s možností jištění , závěsné kostky, prázdné rozvodnice , . S jištěním nebo bez jištění. Je zobrazeno zboží od více výrobců. Elektroinstalační materiálRozvaděče a rozvodniceStaveništní a zásuvkové kombinaceStojanová zásuvková rozvodnice jištěná s chráničem, . Jištěné zásuvkové rozvodnice jsou kompletně osazené zásuvkami včetně jistících prvků a jsou připraveny pro připojení přívodního kabelu na svorkovnici.


Základní provedení obsahuje pozici pro osazení jisticích prvků – modulů. Kód produktu, Popis produktu. SÉRIE D1- 2x otvor bez prostoru pro jištění. Výroba a prodej zásuvkových skříní,. Internetový obchod s rozvaděčovými skříněmi a zásuvkovými krabicemi.


Provedení: jištěná s chráničem. Rozdělení rozvaděč- rozvodnice -kryt jističů se často používá v propagačních . K jištění odbočky k elektroměru a tím i celého přívodu do bytu se v současné době. Bytové rozvodnice v činžovních domech se zpravidla umisťují v bytě, . Prázdná skříň s výklopným ouškem SCAME, pro zásuvkové rozvodnice série BLOCK se čtyřmi otvory pro zásuvku.


Pro jištění je k dispozici modulů DIN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky