pátek 29. ledna 2016

Protherm fe 120 bm

Tento návod platí výhradně pro tyto vý- robky: Platí pro: Česko. Zásobníky teplé vody PROTHERM nabízí dostatek teplé vody i pro náročné spotřebitele. PROTHERM FE 1BM nepřímotopný zásobník teplé vody 120l TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 5mm Výška: 8mm Hmotnost: kg Jmenovitý . Má horné vývody, takže je vhodný na umiestnenie pod kotol.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Protherm FE 1BM je stacionárny nepriamoohrevný ohrievač vody určený ku kotlom. Nově přehlednější a rychlejší. Prodám funkční kotel Protherm atmosFErický turbo jen na topení 24kw.


Zostava Protherm Aqua Complet Panther Condens sa skladá z kotla Panther Condens KKO a externého zásobníka vody FE 1BM s objemom 1litrov. PROTHERM pripojovacie sada potrubia pre zásobníky FE 1- 2BM. Prezri si u nás protherm fe 1bm a porovnaj ceny v 10.


PROTHERM připojovací sada potrubí pro zásobníky FE 1- 2BM PROTHERM připojovací sada pot. Zostava sa skladá z kondenzačného kotla Panther Condens KKO s . Optimálne zvolená veľkosť zásobníka znižuje tepelné straty a . Protherm Připojovací sada potrubí pro zásobníky FE 1-2BM , na omítku, včetně pojistné skupiny do bar, pro závěsné plynové kotle PROTHERM. Zostava zložená z plynového kondenzačného kotla Panther Condens KKO + FE 1BM s objemom 1L a krytu prepojenia.


Kotly značky Protherm sú totiž podľa štatistík v súčasnosti inštalované v. B Z - P/L; l zásobník B Z - D; l zásobník WE 1ME; 1l zásobník FE 1BM. Internetový obcho dovoz pro celé Česko - Plynový závěsný kondenzační kotel pro vytápění Protherm Aqua Complet Panther Condens 12KKO + FE 1BM , . Množství TV (l), 5 11 14 18 9 7 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky