pátek 6. ledna 2017

Větrací mřížka do podhledu

Plastová mřížka do podhledů 6x 6mm. Mřížka pro kombinaci větrání a nasávání. Určena pro montáž, jako součást systémově zavěšených podhledů. Ventilační mřížky pro kombinaci větrání a nasávání.


Speciálně konstruovaná pro kombinaci větrání a nasávání.

Stropní difuzor, větrací mřížka do stropu. Nabízíme větrací mřížky plastové, větrací mřížky kovové, větrací mřížky. Větrací mřížka do podhledu 600x6plast RD600.


Dalap GCM 6mřížka do podhledu (600x6mm). Mřížky do podhledů jsou určené pro kombinaci větrání a nasávání. Určeny pro montáž, do minerálního podhledu. Možnost montáže do kazetového podhledu čtvercový difusor.


Skvělý výběr ventilačních mřížek za exkluzivní ceny.

Nerezová větrací mřížka s rámečkem a síťovinou použití: v interiéru i exteriéru,. Univerzální stěnová mřížka PluggPlan PP-F určená pro odvod nebo přívod vzduchu v místnostech. Mřížky mohou být instalovány jak na stěnu, tak do podhledu. Mřížky jsou i jednoúčelové, například větrací mřížky do dveří.


Vtrací mřížky dodáváme plastové, nerezové nebo v dřevěném provedení. C znázorňuje zabudování těsnící větrací výústkové tvarovky do masivní stěny. Slouží k uzavření prostoru mezi okapní latí a profilovanými taškami a omezuje tak pronikání živočichů do střešní skladby. Využitelná pro průmyslové, obchodní a domácí . Jako jsou těsné podhledy a prostory nad kuchyňskými linkami.


Mřížky a vyústky pro rekuperační systémy ( větrání s rekuperací). Fasádní kruhová větrací mřížka mm ABS P2- bílá. Pouze do vyprodání skladové zásoby.


Kruhové větrací mřížky pro odvětrání obkladu fasády nebo střešního podhledu , vyrobené z kvalitního UV odolného plastu (ABS). Značkové plastové a hliníkové větrací pásy okapní a okapové mřížky. Nové větrací mřížky X-GRILLE Basic s mírně zkoseným rámečkem v sobě slučují funkčnost i atraktivní design. Lze je instalovat do stěn, stropů i čtyřhranných .

SDK, kouřovody, klimatizace. Bílé pĺastové ventilační mřížky se síťkou proti hmyzu. Barva: Bílá, Jednotka: ks, Rozměr: prům. Kč až – od Kč od Kč bez DPH.


Předmětem činnosti firmy jsou zejména vývoj a konstrukce plastových a kovových výrobků a zpracování termoplastů technologií vstřikování do forem. Vhodné pro instalaci do dřevěných dveří, posuvných stěn, pevných stěn, stropů a podlah. Aktivní plocha: 140cmMřížky vypadají podobně jako na obrázku, ale materiál a barva je mosaz.


Centrální větrací jednotka určená pro umístění do podhledů a stísněných prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky