čtvrtek 9. února 2017

Dezinfekce klimatizace liberec

Servis, plnění, dezinfekce klimatizací. Popis služby: Prověření účinnosti klimatizace , plnění chladiva, test těsnosti systému, dezinfekce klimatizace , případná . Liberec - Janův Důl, KLUB BestDrive . ZAŘÍZENÍ PRO MIKROBIOLOGICKOU DEZINFEKCI INTERIÉRU VOZIDLA. Inzerát Plnění, dezinfekce a opravy KLIMATIZACÍ.

Plnění klimatizace , dezinfekce klimatizací , na vysoké úrovni v Liberci. Nevoní Vám vaše klimatizace ? Představujeme Vám nově otevřený autoservis v Liberci. Již desátá myčka TIXEXPRESS (v Liberci naproti Decathlonu) zahájila provoz.


IONIZÁTOR ANEB DESINFEKCE INTERIÉRU VOZIDLA, VENTILAČNÍ SOUSTAVY A KLIMATIZACE OZÓNEM. Léto v autě – čištění, plnění a dezinfekce klimatizace. Aktuální nabídka od slevomat.

Vážení zákazníci připravili jsme pro Vás zvýhodněnou servisní akci na kontrolu, dezinfekci a čištění klimatizace. Klimatizace osobních a dodávkových vozů plníme plynem R134a. Pravidelná údržba klimatizace. Dezinfekce klimatizace (práce bez přípravků), 10Kč . Ten se používá mimo jiné například i při dezinfekci ve zdravotnictví. Desinfekce interiéru vozidla ozonem, Desinfekce místností v Praze a Mladé.


Příčinou zápachu v autě je vlhkost, která se sráží na výparníku klimatizace. Náš portál funguje v celé ČR, tj. Pokud klimatizace funguje, ale line se z ní nepříjemný zápach, je třeba ji vydezinfikovat.


Základní dezinfekci zvládne každý. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Jistě znáte ten nepříjemný zápach při zapnutí klimatizace. Archiv Společnost DAP- LIBEREC a. Dezinfekční prostředek k aktivnímu čištění ventilace, účinně působí proti.


Kontrola stavu klimatizace.

Test těsnosti klimatizačního systému. Vyčištění klimatizačního systému. Pěnový prostředek na čištění a desinfekci klimatizace v automobilech a běžných ventilačních systémů. Má antibakteriální účinek, spolehlivě odstraní plísně a . Speciální nabídka se slevou ! Za neuvěřitelných 2Kč místo 7Kč!


PROČ DEZINFIKOVAT : Začnu stručným popisem aby bylo zřejmé jak a proč se klima čistí. Důkladná kontrola klimatizace včetně dezinfekce za 4Kč. Dále provádíme ruční mytí, čištění interiérů, servis i plnění klimatizace.


Vypracování cenové nabídky Čištění klimatizace , dezinfekce Záruční a . Tak jsem pak po společné konzultaci s mechanikem zajel v Liberci do Barumky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky