pondělí 27. února 2017

Kotel defro sigma

Sigma Uni je automatický a velmi jednoduchý na obsluhu kotel. UNI hořák je vhodný pro spalování černého a hnědého uhlí, hruboprachu, dřevních a bio pelet , . W hořák: retortový palivo: černé uhlí hrášek (5-25mm) účinnost kotle : záruka: let na těsnost výměníku kotel je vyroben z 6. Univerzální hořák kotle je optimalizován pro spalování . Zdravím všechny spokojené uživatelé kotle Defro. Zakoupil jsem kotel Sigma uni kw jednotka tech K1PRV3.


Přinášíme vám přehledné návody a postupy na obsluhu vašeho nového automatického kotle. Kotel mám jednu sezonu ale . Pomůže vám to při problémech v nastavení či instalaci daného kotle. Dole je automatický - retortový - hořák a nahoře trubkový, vodou chlazený rošt. Sigma UNI je plno automatický kotol s kvalitným žlabovým UNI horákom na spaľovanie uhlia . Popis: Koupím kotel defro sigma uni s univerzálním hořákem. Podavač vlevo v základní verzi.


Jedná se mi o výrobek dle fota. Materiály sú použité najvyššej. DEFRO KOMFORT EKO DUO UNI R 35. Kotly s nízkymi emisiami a vysokou účinnosťou spaľovania zaradené v najvyššej emisnej triede podľa. Kocioł pracuje na funkcji PI temp zadana na kotle 6 temp zadana . Kotły z serii SIGMA E posiadają klasę według normy PN EN 303-5:2012!


Jest to norma dotycząca kotłów grzewczych na paliwa stałe z. Nemá někdo osobní zkušenost s kotlem a montážní firmou? Defro Sigma EkoPell 12kW - KLASA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky