neděle 12. února 2017

Uniflam 720 prestige

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Litinové krbové vložky Uniflam přímo z Francie. Krbová vložka Uniflam Vás zahřeje a určitě navodí příjemnou atmosféru, díky . Nie je potrebná klapka pre prívod vzduchu z exteriéru - vložka má zabudovanú klapku pre ovládanie . Představujeme vám novinku od firmy Uniflam - PRESTIGE 7!

Litinová krbová vložka s ocelovým rámkem a dvířky, kouřovou klapkou a přívodem externího . Technické parametry: Rozsah výkonu: - kW Jmenovitý výkon: kW Účinnost vložky: Váha: 1kg Kouřovod: 1mm Emise CO (Při O2): 5 . Liatinová krbová vložka Uniflam 8Prestige s možnosťou napojenia na externý prívod vzduchu. Není nutná klapka pro přívod vzduchu z exteriéru - vložka má zabudovanou klapku pro ovládání průtoku. Krbové vložky Uniflam patria medzi najobľúbenejšie krbové vložky v SR. Komínová klapka a príruba na exter.


Uniflam 7Prestige s klapkou a externím přívodem vzduchu.

Nominálny výkon: kW – Účinnosť: – Max. Slouží na zakrytí dilatační mezery mezi vložkou a obestavbou. Tato unikátní krbová vložka je vybavena externím přívodem vzduchu , . Atrakcyjne ceny, popularne produkty i opinie użytkowników! Radość zakupów i bezpieczeństwo . Decorative frame made of steel, powder coated black. The frame is attached to the . Dieser Kamineinsatz ist mit einem Anschluss zur direkten Luftzufuhr von Außen . Dekoracyjna rama wykonana ze szlifowanej stali nierdzewnej.


Więcej w tej kategorii: Uniflam 850 . Nem szükségeltetik a pillangószelep a külső levegő . Jesteśmy oficjalnym dystrybutorem produktów Uniflam. Steel fireplace insert with a watercoat - nominal power: kW - adjustable power:. R-UNIP720-I - Wykonana z najwyższej jakości szlifowanej stali nierdzewnej INOX o . Eliminuje nerovnosti podlahy, usnadňuje montáž.


Regulowane stopki niwelują nierówności.

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. UNIFLAM Stojan pod krbové vložky UNIFLAM 700. Teplovodná krbová vložka Uniflam W7Prestige so sekundárnym spaľovaním a prívodom vzduchu z exteriéru,regulácia prietoku primárneho a sekundárneho . Slúži na zakrytie dilatačnej medzery medzi vložkou a obstavbou.


Inštalácia krbovej vložky do obstavby tak . You will get a higher performance and lower consumption of your logs. Installed in the room of your choice, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky