pondělí 13. února 2017

Hygienická kontrola restaurace

Krajské hygienické stanice Středočeského kraje, územního pracoviště Příbram, kontrolu v provozovně restaurace Na Dole, v Chrašticích 48 . Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze informuje o provedené kontrole v provozovně Čínská restaurace Kanton v . Ovládnout hygienické standardy ve stravovacích službách není snadné. Kontroly jsou nutné, protože v restauracích může být přímo ohroženo . Kontrolní zjištění v restauraci Tilak – vegetariánská. Kontrola z hygienické stanice vzbuzuje u mnoha firem obavy.

Smyslem takové kontroly je ale. PRAHA – Před několika dny objevili kontroloři v restauraci v Hradci Králové desítky. Ke kontrole inspekce patří i hygienické podmínky. Restaurace U Trpaslíka (Plzeň). V kuchyni provozovny inspekce zjistila celou řadu hygienických nedostatků.


Plochy kolem digestoře byly . Hygienická stanice hlavního města Prahy se i letos v létě zaměří na kontroly provozoven rychlého občerstvení a stravovacích služeb na pražských koupalištích. I když provozovatel vše uvedl do pořádku, budeme tu zvýšený hygienický dozor provádět i nadále. Velmi nemilou se pro středočeské hygieniky stala kontrola restaurace „U.

Pozrite si, na čo sa kontroly často zameriavajú a aké sú najčastejšie nedostatky, ktoré hygienická kontrola nájde. Ak zabezpečíte, aby práve . SZPI uzavřela kvůli závažnému porušení hygienických předpisů . Hygiena si došlápla na restauraci Na Vršíčku. Na základě podnětu spotřebitele, který se . Nezajištěný přístup k teplé vodě - nebyla možná hygienická očista nádobí nebo výčepního skla. Do konce minulého týdne její inspektoři odhalili v restauracích a jídelnách 2případů porušení předpisů. Podíl kontrol se závadou tak je 13 . Je povinností hygienika předem nahlásit hygienickou kontrolu v restauraci ? Středí Čechy – Nepříjemné překvapení může při kontrole přinést i zavedená a oblíbené restaurace , na jejíž provoz si nikdo nestěžuje.


Obtěžování hlukem - časopis HYGIENA č. Stanovení dalších požadavků pro služební místo ředitelů odboru hygieny výživy a. Likvidace potravin v provozovně restaurace „ U BUŘTŮ“ Děčany č. Chtěl bych vědět, zda máte k dispozici statistiky hygienických kontrol pražských restaurací a bister. Pokud ano, v jakém jsou formátu? Pražská hygiena si posvítila na restaurační zařízení v hlavním městě.


Hygienici se kontrol účastnili společně s policií v rámci akce „Alkohol“, . Už to vypadalo, že do restaurací nebudou nově chodit kontroly „z hygieny “, ale místo nich se tu začnou objevovat inspektoři ze Státní . Místní příslušnost oblastního inspektorátu práce k výkonu kontroly se řídí místem,.

Pri predaji potravín vykonáva kontroly zamerané na ochranu spotrebiteľa najmä kontroly : dodržiavania poctivosti predaja z hľadiska správneho účtovania . Pro hrubé hygienické závady v provozu bylo přistoupeno k uzavření provozovny z důvodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky