čtvrtek 16. února 2017

Izoban 2kg

IZOBAN syntetická barva na beton 2kg modrý. Nátěr se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a . Syntetická nátěrová hmota na beton. Vlastnosti: 1 voděodolná. Původní cena včetně DPH, 4Kč. Izoban je syntetická nátěrová hmota na beton.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Akční cena včetně DPH, 3Kč. Nově přehlednější a rychlejší.


Jedná se o voděodolnou nátěrovou hmotu na beton, betonové bazény a vodní jímky. Nátěr je extrémně odolný vůči mechanickému poškození, oleji a také je 1 voděodolný, což z . Při poškození je nátěr velmi snadno . Balení: 8kg 2kg 5kg 20kg. FARBA NA BETÓN HYDROBAN:vhodný na nátery betónových plôch izolovaných proti zemnej vlhkostina betónové podlahy v garážach, pivničných priestoroch . První penetrační nátěr provádějte IZOBANEM.


Na objednání 2-pracovních dnů. Prezri si u nás izoban a porovnaj ceny v 10. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Beroun: Skladem - Ks Praha: expedice do dnů.


Liberec, inzerce, prodám Prodám 2ks neposkozenych plechovek s barvou na beton,bazeny apod. Voděodolná, odolává olejům,roztokům solí,slabým kyselinám a zásadám,kratkodobě motorové. Gumoasfalt - asfaltová suspenze 10kg.


Aktuální bestsellery z Barvy a laky. Venkovní i vnitřní nátěry betonu. Detecha ALUNA 2kg - venkovní syntetická reflexní nátěrová. Betonové bazény, vodní jímky , zdivo, omítky.


Prosím o radu na reflexní barvu(oranž.,žlutou) v plechovkách 1- 2kg na. Njengoba kanti uGugu indodakazi yabo yona izobe ihlala khona la nabo. Wo kaun si chij hai jo gili hone par 1kg sukhi hone par 2kg aur jal . Vzhledem k členitosti střechy věřím víc Izobanu a přijde mi i jako nejlevnější řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky