čtvrtek 16. února 2017

Wkl 2503u

Kdo klade zvláštní důraz na kli pro toho jsou naše přístroje pro přímé vytápění s přirozenou konvekcí přesně tím . Možnost plynulé nastavení teploty mezi až 30°C s proti . Popis a specifikace ↓Ke stažení. Gebrauchs- und Montageanweisung. Wall mounted convector heater.

Operating and Installation . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Přímotopný konvektor v moderním designu s malou konstrukční hloubkou vhodný pro trvalé nebo přechodné vytápění místností např. C vysoce trvanlivá tyčová topná tělesa s lamelami pro lepší předávání tepelné . Nástenný elektrický priamovykurovací konvektor o výkone . Potřebujete pomoct s nákupem? Zanechte nám své telefonní číslo a dobu kdy Vás můžeme kontaktovat.

Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Další zboží z této kategorie: výplňový materiál . Nejprodávanější a spolehlivé přímotopné panely s nízkou cenou od výrobce AEG , které jsou určeny pro přímé vytápení objektů a opravdu Vás nezklamou ani. Umístění: na stěnu Ventilátor: bez . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Bedienung und Installation . W, plynule nastavitelná teplota v rozsahu 6-C, ochrana proti stříkající vodě, IP 2 pevné připojení, ochranná třída II vxšxh: 45x89x7 . VYTÁPĚNÍ, VYSOUŠENÍ A OHŘEV VODY - Vytápění a vysoušení.


Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Nástěnné přímotopné konvektory WKL odstupňovaná výkonová řada plynulé nastavení teploty mezi až 30°C…. WKL 7U, 7 bílá, 450×445×10. Ob und wann dieser Artikel wieder vorrätig sein wir ist unbekannt.


WKL je elektrický přímotopný přístroj určený výhradně k montáži na stěnu.

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Free delivery and returns on all eligible orders. Zobacz inne Ogrzewanie przenośne, najtańsze i najlepsze . Alter Preis 23€ - Ersparnis auf wogibtswas.


Standfüße mit Rollen und mechanischem Temperaturregler. Direktheizgerät mit natürlicher Konvektion. AEG konvektor WKL 5U nástěnný přímoto… AEG konvektor WKL 5U.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky