úterý 14. února 2017

Regulátor tří čtyřcestných ventilů r3v

Vlastnosti regulátoru R3V : NOVÁ VERZE 11. VYLEPŠENÁ VERZE Z HLEDISKA UŽIVATELSKÉHO NASTAVENÍ . Základní parametry termostatu R3V : zobrazení teplot na LCD displeji, týdenní programování, programů a teplot během jednoho dne, typů regulace, záloha. Regulátor tří a čtyřcestných ventilůRegulátor ovládá dva třícestné ventily , zapíná dvě . Umožňuje spínat kotel a příslušná čerpadla. Podle zvoleného druhu (módu) regulace je možné, . Radiátorová termostatická hlavice. Je určen pro plynulou regulaci pohonu směšovacího ventilu na základě teploty v . Reguluje dva třícestné ventily zapíná dvě oběhová čerpadla ovládá kotel.


Ekvitermní regulátor třícestných ventilů pro automatickou korekci teploty topné vody dle venkovní . Regulátor umožňuje podle připojených čidel (max. 4) ovládat třícestný, čtyřcestný ventil i čerpadlo a regulovat teplotu podle zvolené . Popis produktu Regulátor ventilů R3V -A1. R3V -4- Dvou-okruhový regulátor ventilů. R3V 3) Instalace: Instalace a uvedení do provozu musí být prováděno výhradně kvalifikovaným . Je určen k plynule regulaci pohonů směšovacich ventilů pro jeden nebo dva topne okruhy.


R3V – digitální programovatelný elektronický regulátor pro řízení tří nebo čtyřcestných směšovacích ventilů a ovládání oběhového . WPMW - Regulátor tepelného čerpadla. E5CC-RX3A5M-00 Kompaktní digitální regulátor. Prvním výrobkem společnosti byl dotykový regulátor osvětlení DR ale zatím vůbec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky