úterý 21. února 2017

Týdenní pokojový termostat

Umožňuje nastavení jednoho z dvaceti . Jednoduše programovatelný, elegantní týdenní termostat s bezpotenciálovým spínáním. Každý den volně programovatelný s . Programovatelný pokojový termostat SALUS RT510. TERMOSTAT PROSTOROVÝ S DOTYK. Týdenní programovatelný termostat SALUS RT510náhrada za termostat SALUS… Informace o produktu .

Týdenní pokojový termostat ARISTON s LCD displejem a bezdrátovým připojením ke kotlům ARISTON. Kvalitní termostat nové konstrukce jež vychází z osvědčeného a oblíbeného termostatu EURO-101. Popis produktu Bezdrátový týdenní pokojový termostat včetně přijímače. Týdenní prostorový termostat s možností připojení 16A relé a externího čidla. Termostat s týdenním programem a radiovým dosahem 30m v budově.


Tyto bezdrátové pokojové termostaty odečítají teplotu v místnosti a vysílají signál do přijímače. P3a P4- týdenní program. PTpopis : - PTje bateriově napájený pokojový termostat - velký přehledný grafický display nabízí intuitivní funkce ve vybraných .

Teplotní rozsah: až ° C pro plynový kotel až ° C pro podlahové vytápění Napájení: V DC (baterie AA) Velký, jasný podsvícený displej Určeny pro . Elektronický pokojový termostat týdenní. Základní model programovateného termostatu s týdenním programem pro regulaci vytápění nebo klimatizace. Montáž přímo na elektroinstalační krabici. Intuitivní programování ohřevu na týdenní bázi, stejně jako mnoho dalších speciálních funkcí pro snadné použití.


Technické udaje: třida ochrany IPEl. Digitální termostaty pro regulaci topení, programovatelné týdenní bezdrátové termostaty , podllahové termostaty , WIFI a GSM termostaty. Jednoduchý digitální týdenní termostat pro: termoelektrické ventily SEH30.


Výstup polovodič (bezhlučný provoz). TP-1je bezdrátový programovatelný pokojový termostat s týdenním topným programem. Nabízí programovatelné režimy, ve kterých udržuje nastavené teploty . Bezdrátový pokojový termostat s týdenním programem – určen pro řízení elektrického vytápění (podlahové nebo stropní vytápění, sálavé panely, konvektory). PTje prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem pro automatickou regulaci.


Je vybaven týdenním programem topení. Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup pokojového termostatu s týdenním. Prostorový termostat s automatickým nočním útlumem pro ovládání elektrických topidel. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, .

Top termostat - týdenní prostorový Grafit. TP-1je určen pouze k řídící jednotce AC-116. Pro regulaci a udržování nastavené teploty v jakémkoli prostoru.


Digitální prostorový termostat , instalace do stěny s použitím krabice K4- připojení na sběrnici. Unica- termostat týdenní programovatelný-230V AC-m-polar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky