pátek 24. února 2017

Pojízdná stk na traktory

STK TRAKTORY - MOBILNÍ, Hokeš, Metaltech s. Nabízíme služby v oblasti STK a měření emisí pro traktory a jejich přípojná vozidla mobilním způsobem. Nejezděte s traktorem do STK. STK traktorů mobilním způsobem.


Na provedení prohlídky je vhodné se informovat telefonicky na tel.

Měření emisí v areálu STK systémy neřízené i řízené. No já byl dneska na STK a prakticky furt stejné jak předtím, technik koukl pod traktor jestli není olej , pak se měli měřit emise a pak jen zkouknul světla a vyfotil. Fyzicky se musí s vlekem na STK cca 20km, na válcích se měří brzdy, vyjede. Zavolal tam a tam mu rekl majitel,ze tenhle traktor neumi,tak ho odkazal na . Mobilní technické kontroly jsou prováděny na schválených plochách v rámci jednotlivých krajů.


Jihomoravský kraj -základna Kuřim STK. Vítejte na mých stránkách,.

Jak probíhá technická kontrola traktoru ? Přečtěte si v námi připraveném článku. Zjistíte ze všechny informace potřebné k zdárnému složení . Možnost provedení STK i měření emisí traktorů a STK přívěsů traktorů v místě stání . K PROVEDENÍ KONTROLY POŘEBUJETE: Osvědčení o registraci vozidla - velký technický průkaz . Technická prohlídka traktorů. Koukněte chlapi, co jsem našel. A to jsem byl přesvědčenej, že už to neexistuje.


Téma diskusního okruhu Traktory Zetor. Mobilní stanice technické kontroly pro traktory (kategorie TTT T4), přípojná vozidla (kategorie OT OT OT OT4) a samojízdné pracovní . Osobní, nákladní vozidla, traktory , všechna přípojná vozidla. Lazecká 55 Olomouc - Lazce.


Námi provozovaná STK je pověřena k výkonu této činnosti orgány státní správy. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Chybí: pojízdná STK Úlibice - traktory, Úlibice, okres Jičín - ZlatéStránky.

STK - Autokontrol Pardubice s. Jičín › Úlibice › STK Úlibice - traktory Archiv Poskytujeme služby STK pro traktory a traktorové přívěsy. Provádíme ověřování analogových i digitálních tachografů. Mimo provozní dobu dle telefonické . ADR, dovozy, individuální stavba . STK , stanice technické kontroly, technická prohlídka. Tímto typem kontroly se prověřují pouze traktory a jeho přípojná vozidla, které spadají do.


Inzeráty Traktor v Plzeňském kraji na Sbazar. Provozujeme stanici měření emisí, LPG - CNG- NAFT- BENZIN- stanici technické kontroly včetně kontrol pro traktory. STK dobré pneu pojízdné ale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky