pondělí 20. února 2017

Slokov variant sl 274

Novinky v konstrukci kotlů SL27-3. Vnitřní plášť kotle je vyráběn z plechu tloušťky 5mm. Nová technologie výroby lamel umožnila odstranění výztuh v prostoru . Hledáte sl slokov variant?


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . W energetická třída C palivo: hnědé uhlí hmotnost: 2kg. Vstupní a výstupní příruba na kotli mají stejný tvar a stejnou polohu jako . Upotřebuje spíš tvrdé dřevo jinak u něj budete skoro furt. A je potřeba si k němu dokoupit rošt na dřevo jinak . Vhodný pro vytápění bytů, rodinných domků, provozoven a obdobných objektů s. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Obchodní společnost SLOKOV , a. DOPORUČENÝ PRODEJNÍ CENÍK od 1. Nejprve jsou přiblíženy základní výpočty účinnosti. Kotel je svařen z kvalitních ocelových plechů tloušťky 4 . Hodonín Vám děkuje za rozhodnutí používat tyto výrobky. Ocelové teplovodní kotle pro spalování suchého kusového dřeva a hnědého uhlí.


Variant SL 27-a 33-je dle ČSN EN 303-5–b hnědé uhlí, . Parametre kotla: výkon kotla: kW príruba vykurovacej vody: DN DN príruba vratnej . VARIANT SL na tuhá paliva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky