pondělí 27. února 2017

Třídeskový radiátor

Typ - třídeskový radiátor se třema vnitřními konvektory (hloubka radiátoru 1mm). Nabízíme deskové radiátory od výrobců KORADO RADIK a AIRFEL od . Deskové radiátory jsou u nás nejčastěji prodávaným sortimentem zboží. Rozdělují se podle připojení na VK, Klasik, rekonstrukční, VK Plan, VKL, VKM a VKU. Typ VK třídeskový radiátor se třemi vnitřními konvektory s .

Třídeskový radiátor , tři přestupné plochy, se zakrytováním. Desková otopná tělesa RADIK jsou určena k montáži do otopných soustav ústředního topení budov s nejvyšším. Poptávka: třídeskový a dvoudeskový radiátor , Rakovnicko - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Zkuste to také, služba je zdarma. Popis: Typ VKL - třídeskový radiátor se třemi vnitřními konvektory s integrovaným termostatickým. Prodám rok starý třídeskový radiátor.


Lze buď navýšit jeho výšku nebo délku nebo se změní typ – jednodeskový za dvojdeskový, dvoudeskový za třídeskový. Pokud změníme pouze typ, je radiátor na .

ZPŮSOB PŘIPOJENÍ pravé spodní. ZÁKLADNÍ VYBAVENÍ Všechna desková otopná tělesa RADIK kromě modelu . Typ VKM - středové připojení - třídeskový radiátor se třemi vnitřními konvektory a spodním přípojením. Vašemu výběru neodpovídají žádné produkty.


LÉTO JE TADY: Sleva na zahradní sekačky a dopravíme Vám vše zdarma! Kvalitní český radiátor , třídeskový s dvojitým žebrováním - výška 54cm, délka 140cm, hloubka 15cm, rozteč vývodů 50cm - stejná jako mají ocelové a litinové. Typ dvoudeskový radiátor se přídavnými vlnovci Typ třídeskový radiátor se přídavnými vlnovci . Vykurovacie teleso třídeskové ,. Jsou vyráběna v jednodu- chém, zdvojeném nebo třídeskovém provedení.


Základní přestupní plochu tvoří tvarovaná . Ve srovnání se starými článkovými radiátory. Můžete být klidní – je to jen na Vás, můžete říkat otopné těleso i radiátor. Jedná se o třídeskové radiátory se třemi vnitřními konvektory s integrovaným . Radiátory Korado Radik VKL - nové. Dvou i třídesková tělesa s lamelami, spodní pravé napojení.


Množství a rozměry: 2ks 80x60xcm . Použité plechové deskové radiátory zn.

Ještě jsem zapomněl sdělit, že radiátory mám panelové, třídeskové , i při teplotě 40c si myslím, že bude tepla dost. Jsou k dispozici v jednoduchém, zdvojeném, nebo třídeskovém provedení s . Připojení radiátoru , Spodní VK pravé. Po Brně a okolí dovoz zdarma.


Mikroprocesorový IRC regulátor pro regulaci fan-coilů (chlazení) a radiátor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky