úterý 6. března 2018

Aplikace teploměr zdarma

Elektronický teploměr je jednoduchá aplikace pro měření vnitřní a venkovní teploty ve staré školy stylu. Vnitřní teplota - musíte si uvědomit, že ne tolik zařízení . To dostane údaje o počasí z blízkých meteorologických stanic. Poslední důležitou informací je to, že si aplikaci můžete stáhnout zcela zdarma a nebát se tak zbytečných poplatků, které by po vás byly vyžadovány před . Jestliže si potřebujete změřit aktuální teplotu na místě, na kterém se nacházíte a nemáte k dispozici klasický teploměr , pak vám přijde vhod tato šikovná aplikace ,.

S tímto programem máte okamžitý přehled o venkovní teplotě, oblačnosti a foukání větru. Geniální teploměr pro Android. Nejorve si však musíte opatřit teplotní čidlo co mění odpor . Společné mají i to, že v obou případech se jedná o teploměry , které. V telefonu spolupracuje s aplikací Caring Things Android a iOS.


ThermonitorRaiing Medical CompanyMedical Zdarma Stáhnout. Otisk teploměr teplota těla je nejpřesnější míra .

Chytré teploměry jsou v domácnostech čím dál více rozšířenější. TME je teploměr s rozhraním Ethernet (IP teploměr ), který připojíte přímo do počítačové sítě. Jedná se o velice jednoduchou aplikaci , která taktéž plní svůj účel.


Výhodou oproti předchozí je, že je zdarma. Aplikace zobrazuje tlak, vlhkost, . Velkou výhodou je automatická synchronizace s mobilní aplikací , která je kompatibilní s operačním systémem Android a iOS. Anatomicky tvarovaný a plochý teploměr , díky kterému budete mít tělesnou teplotu.


Doprava od Kč nebo zdarma. Pokud teplota přesáhne stanovený limit (výchozí je 35°C), mobilní aplikace ve vašem smart zařízení vás na to upozorní. Přes Bluetooth spárujte s aplikací ve vašem chytrém telefonu. Teploměr Nokia Thermo se stane vaším praktickým pomocníkem.


Aplikaci lze stáhnout zdarma pro zařízení se systémem iOS i Android:. Na našich objektech máme instalovanou unikátní soustavu teploměrů , jejichž údaje. Bezkontaktní chytrý teploměr Flo toho ve spojení s chytrým telefonem. Aplikace jsou k dispozici pro operační systémy Android a iOS, Flo se k .

ThermoPeanut je malý plastový teploměr (45x25xmm, váha g), který automaticky zasílá naměřené hodnoty do aplikace v mobilním telefonu přes Bluetooth. Aplikace umožňuje také určení rosného bodu a teploty vlhkého teploměru. Získejte 12- Kč ZDARMA na svůj první nákup . Stažení aplikace je bezplatné, ale služby jsou zdarma pouze po zkušební . Aplikace je jak pro Apple iOS, tak pro Androi informace se ukládají . Tento bluetooth lékařský teploměr Medisana TM 7lze snadno připevnit na tělo a na. Spěte opravdu klidně a hlídání teploty nechte díky aplikaci v telefonu na . Rychle a automaticky změří teplotu a rovnou ji pošle do aplikace Thermo na iOS zařízení.


Podívejte se na snímky obrazovky z aplikace Thermometer, přečtěte si. Tento teploměr zobrazuje venkovní teplota lokace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky