čtvrtek 1. března 2018

Čtyřcestný ventil duomix

Můžete se podívat na zapojení, jestli ho máte stejně jako já? Celá instalace je vyfocená výš. Vlevo vratka ke kotli, vpravo přívod zpátečka, . Prosím o radu a vysvětlení k montáži ctyřcestného ventilu.


Vám nepomůže protože ho nebude mít co . K tomuto účelu lze použít např. Varianta – schéma zapojení kotle s čtyřcestným ventilem. Na obrázku vidíme směšovače tvaru H, vyrábí se. Zapojení je určeno pro systémy se čtyřcestným směšovacím ventilem , kde je třeba kontrolovat teplotu vratné kotlové vody. Výroba Kovopodnik Praha.


Stávající termostatický ventil přímý. Před vstupem chladící vody do ventilu doporučujeme umístit vodní filtr. Zabezpečení regulační Schopnosti termostatických ventilů instalovaných na . Směšovače v trojcestném i čtyřcestném provedení,. Regulátor tlakových rozdílů.


Kotel je připojen na čtyřcestný ventil ( duomix ) osazen čerpadlem do kotlového okruhu,připojena stávající chladící . AN), třemi kulovými ventily a třemi teploměry. TUV se napojuje na kotlový okruh před čtyřcestný ventil. Ohřívač TUV zásobníkový OVL Drukov. Schéma zapojení kotle s čtyřcestným směšovacím ventilem a boilerem. Při zjištění jakékoliv poruchy na.


Prodám čtyřcestný ventil duomix ,málo použitý. DUOMIX ), nebo termostatický ventil TSV. Z duomixu nikdy pořádně funkční třícestný ventil neuděláš. Ten je sice pro to zapojení, co sis vybral lepší, ale bude Ti to fungovat i se čtyřcestným ventilem.


Smesov-ctyrcestny-ventil-Duom. Duomix je ovládán servem a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky