středa 7. března 2018

Externí zásobník teplé vody protherm

Optimálně zvolená velikost zásobníku snižuje tepelné ztráty a zajistí. Určen především pro zapojení do sestavy se závěsnými kotli Panther, Panther . Chybí: externí Ohřívače vody Protherm - Heureka. Závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody.


Pro vytápění a ohřev externího zásobníku teplé vody a ve verzi pro přímý ohřev teplé. PROTHERM uvádí v letošním roce na trh novinky - další.

Zásobník s vrstveným ukládáním teplé vody je mnohem účinnější než . Sestava se skládá z elektrokotle RAY, externího zásobníku o objemu 1litrů a krytu propojení. W zásobník B60ZD 58l palivo: elektrická energie hmotnost: kg. Zásobníky , bojlery, ohřívače na vodu pro TUV ke kotlům.


Protherm Panther KOO - Plynový kotel, nástěnný, možnost ohřevu TUV v. Kotle na topení (možnost ohřevu teplé vody v přídavném zásobníku ). Léto - Zima, systém SKKT, teplota vody v externím zásobníku zobrazena na displeji kotle, . Elektrokotel o výkonu až 12kW se zásobníkem TUV o objemu 1litrů.

Panther Condens je kondenzační kotel k vytápění s možností připojení externího zásobníku teplé vody nebo s průtokovým ohřevem. Ohřívač vody 120l Protherm FE 1BM, zabudovaný vypouštěcí ventil. Archiv Podobné Přeložit tuto stránku Pro instalaci zásobníku teplé vody je potřebné zvlášť dbát. Rozptylovač pro rozvrstvení vody na dně . SZU CERTIFIKÁT - strojírenský zkušební ústav Brno, s. Protherm RAY závěsné elektrické kotle pro vytápění a přípravu teplé vody v externím zásobníku. Nová řada závěsných elektrokotlů RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů.


Závěsný plynový kondenzační kotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody. Zásobník TUV 400l Protherm B 4S Technický list na stiahnutie Použitie. Externí zásobník TV B60Z o objemu l (umístěn vedle kotle).


Kotel může nejen vytápět, ale i připravit teplou vodu v přídavném zásobníku a uspokojit. Spojenie kotla a zásobníka značky Protherm vytvorí pekný dizajnový celkok, ktorý. NTC spínač pro externí zásobník teplé vody Protherm B 100 . Název výrobku, Protherm Závěsný kondenzační kotel.


Komfort, pro rychlou přípravu teplé vody. Stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody o objemu 150l, plynulá. Určeno pro všechny kotle Protherm.


Dostatek teplé vody je jedním ze standardů příjemného bydlení.

Protherm nabízí široký sortiment kotlů na zemní plyn, propan, elektřinu i topné oleje včetně přípravy teplé vody , zásobníků a konvektorů. Sestavy závěsných kotlů a externích zásobníků teplé vody. Tento závěsný kotel je primárně určený pro vytápění, ale díky třícestnému ventilu pro připojení externího zásobníku (je součástí propojovacích sad) ke kotli je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky