pondělí 5. března 2018

Jak vyčistit klimatizaci v autě

Jak správně čistit klimatizaci v automobilu? Jak odstranit bakterie a zápach z klimatizace vozu? Odborníci proto doporučují aspoň dvakrát ročně klimatizaci vyčistit a vydezinfikovat.


Parné léto zvyšuje četnost používání klimatizace. Nevyčištěná klimatizace v autě vytváří ideální podmínky pro růst bakterií a plísní. Odborníci doporučují minimálně dvakrát do roka klimatizaci pořádně vyčistit a .

Jak vyčistit klimatizaci v autě. Téma Zpráv FTV Prima: Právě teď je nejlepší doba na kontrolu a vyčištění klimatizace v autě. Přes zimu se v ní uchytila spousta nečistot, které . Aby byla klimatizace ve vašem autě zdravotně nezávadná a „voňavá“, je potřeba ji pravidelně čistit.


Asi nejznámějším a nejčastější způsobem . Přiznejte si to, kdy jste si naposled nechali vyměnit prachové filtry nebo nechali vyčistit klimatizaci ? Každý uživatel auta by si měl uvědomit, . Ovšem potřebuji ji vyčistit - když klimatizaci vypnu, je cítit. Klimatizace v autě je v současné době již samozřejmostí ve většině aut.

Na letní horka je také dobré připravit klimatizaci. Auto v Kelly - ako svojpomocne čistiť klimatizáciu auta. Návod na vyčištění klimatizace pomocí jednorázového spreje. Pokud jste její údržbu zanedbávali, podívejte se s námi, jak vyčistit klimatizaci , aby nejenom dobře sloužila, ale její použití bylo také zdravotně . Sedím v autě a pouštím si klimošku.


Nejméně jednou ročně nechte klimatizaci vyčistit a zkontrolovat. Jak často tedy klimatizaci čistit ? Venku vedro, v autě zima, zbývá už jen rýma. Vyjmeme kabinový filtr a vyčistíme prostor, kde je umístěn. Použijeme speciální sprej s dlouhou vstřikovací částí, kterou vsuneme postupně do . Dnes už není klimatizace vymožeností pouze luxusních vozů. Zájemci o koupi ojetého auta dávají právě klimatizaci mezi hlavní požadavky při . Klimatizaci je optimální čistit 2x za rok, minimálně však jednou ročně.


Nepročištěná klimatizace může do interiéru auta vypouštět až 7-krát více bakterií než se . A jak tedy pečovat o klimatizaci , aby dlouho vydržela? To, že klimatizace pasažéry v autě příjemně chladí není samozřejmost. Kompletní čištění a servis klimatizace ve vašem autě.


Nechte si vyčistit klimatizaci a vyžeňte všechny bakterie se slevou ! Dezinfekce klimatizace za akční cenu 59- Kč vč.

Nepodceňujte přípravy na dlouhé letní výlety autem a nechte si svou klimatizaci ošetřit profesionálním,. Ať už na jarní údržbu auta jezdíte do servisu, nebo si ji děláte sami doma,. Dřív než přijdou ta pořádná vedra, vyčistěte pořádně klimatizaci. Vhodný nejen pro klimatizaci a ventilaci v autě , ale i pro ostatní klimatizace a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky