úterý 6. března 2018

Kd6001320

Koupelnový radiátor vhodný i do dalších obytných prostorů. Určený pro zapojení do otopné soustavy. Svislý profil: D PROFIL 30x40. Radiátory sú kombinovateľné s. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody , topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Značka: Thermal Trend Séria: KD Kat. Estetický a funkčný doplnok do kúpelní a chodieb Trúbkové radiátory sú vhodné na vykurovanie kúpelní či chodieb, kde pôsobia ako estetický aj funkčný . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá . Popis tovaru je spravidla možné nájsť tiež na stránkach internetových obchodov.


Zásobník teplé vody Dražice pro 1l až 1l dle velikosti . Vytápění objektu řešeno závěsným . Technické údaje KD 600/13Doporučený príkon el. W)5Dĺžka radiátora (mm)6Max. U nás vyhledáváte produkty z více internetových obchodů najednou. DOPRAVA ZDARMA* nad 1000Kč kd6001320.


Trubkové radiátory jsou vhodné pro vytápění koupelen či chodeb, kde působí jako . Thermal trend Rúrkový kúpeľňový radiátor KD 60x1cm - KD6001320. Trubkoveacute; radiaacute;tory jsou vhodneacute; pro vytaacute; pěniacute; .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky