pátek 2. března 2018

Protherm tiger chyba f1

Porucha F- kotel Protherm Leopard posts 20. Další výsledky z webu forum. F, odskrutkoval som predný plechový kryt . Výkon - (- 15) kW.


Mám problém s prietokovym kotlom Protherm KOZ posts 24. Na to že je chyba v riadiacej jednotke som prišiel sám tak, že som po nej .

Háže to opakovaně chybu F- ztráta plamene. Ani vypínání podle návodu nepomáhá, vždycky to spadne do F1. Hodně to bublá, evidentně je . Na kotli mi vyhadzuje chybu Fa F pri Fmi stačí kotol vypnuť a zapnúť pri Fmusím zatlačiť tepelnú poistku.


Aký typ: ANODOVÁ TYČ=patrí do Protherm Tiger 12KTZ. Main Combi HE - How to reset the. Jak opravit kotel protherm tiger. V papírech je psáno: Protherm Medved KLOM.


Dnes mě postihla na mém kotli závada F, mám kotel Protherm Tiger KOV.

Pokud si nejste jisti, že to je chyba servisáka, jen ho podezříváte, není co řešit, . Kompletní specifikace produktu Protherm TIGER KTZ, porovnání cen, hodnocení a. Kolko stoji nova expanzna nadoba na Protherm Tiger. Zhasnutí plamene na kotli Protherm KTV. Chybí: tiger Nuke - Elektro Bastlirna Forums-viewtopic-Kotol Protherm 24KTV12. Na kotli naskočí poruchový stav Fpotom Fvyskočí červený cuplik na havarijnom termostate a kotol sa vypne.


Havarijný termostat na obrazku . Chcel by som sa poradiť o mojom plynovom kolty Protherm. Dnes ráno vyhodil chybu Fa odvtedy nejde zapnúť - mám pocit že . Nemáte zatím smlouvu pro značku Protherm ? Můžete o ni požádat prostřednictvím těchto stránek. Ak sa chyba opakuje, privolajte autorizovaný servis. V pamätiPodobnéPreložiť túto stránku2. F s príslušným kódom chyby.


Fprerušenie NTC snímača teploty VV vratnej. Fprerušenie NTC snímača TV. Fztráta plamene Fporucha čidla OV Fpřehřátí kotle Fporucha čidla TUV. Společnost LG Electronics CZ, s.

Po výpadkoch elektrickej energie a znovuzapnutí stále svieti na display -i chybová hláška F. Musím vypnúť kotol hlavným . Pozáruční servis plynového kotle Protherm Tiger - Liberec. Kotel někdy samovolně přechází do chyby F, víckrát ale je v pohotovostním režimu bez chyby, ale . Objevuje se chyba F- Poradna Protherm TIGER KTZ. Chyba neprobíhá příprava TV, ale topení funguje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky