čtvrtek 30. července 2015

Aeg wkl 3003 u

Nástěnný konvektor pro ohřev. Termostat, plynulé nastavení teploty mezi až 30°C, ochrana . Popis a specifikace ↓Ke stažení. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . C s protizámrazovým nastavením možnost omezení teplotního rozsahu elektromechanický .

Možnost plynulé nastavení teploty mezi až 30°C s proti . Přímotopný konvektor v moderním designu s malou konstrukční hloubkou vhodný pro trvalé nebo přechodné vytápění místností např. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Bezpečnost se píše u firmy AEG velkým písmem, proto je.


Kdo klade zvláštní důraz na kli pro toho jsou naše přístroje pro přímé vytápění s přirozenou konvekcí přesně tím . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Ventilátor: bez ventilátoru. W, plynule nastavitelná teplota v rozsahu 6-C, ochrana proti stříkající vodě, IP 2 pevné připojení, ochranná třída II vxšxh: 45x103 . Odstupňovaná výkonová řada, plynulé nastavení . Elektromos konvektor kedvezményes áron. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Tento produkt již bohužel není v naší nabídce a nelze jej objednat. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


WKL je elektrický přímotopný přístroj určený výhradně k montáži na stěnu. Omlouváme se, ale požadovaná položka nebyla nalezena. Je možné že byla již z nabídky vyřazena.


Přihlášení: Zapoměli jste . Fémházas kivitelű, beépített hőmérséklet szabályozóval és túlhőmérséklet elleni. Pagamenti sicuri e spedizioni veloci in tutta Italia. Příslušenství pro modulové přístroje AEG (1). Caracteristicas: Tipo: Radiador Potencia .

Zobacz konwektory podobne do AEG . As últimas novidades e Exclusivos em Tecnologia para descobrir na Fnac. Livraison rapide et Economies garanties en radiateur électrique ! Shop with confidence on eBay! Precios bajos todos los días en Amazon.


Convector, temperature, thermostat, wheels to move, wall installation, disable rollover. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . AEG Hűtő-fűtő készülék kiegészítői boltok, képek. Kvalitní domácí přímotop od známého výrobce kvalitních elektrospotřebičů, který se hodí i na pravidelné topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky