čtvrtek 30. července 2015

Rtutovy teplomer bazos

Inzerát je stále platný i přes starší datum. Nabízím zaručeně nové, nepoužité, nefalšované rtuťové teploměry. Mohu dodat i větší množství. Teploměry jsou nové,nepoužité.


Poštovné 56kč při platbě předem nebo 94kč při.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů teploměr rtuťový. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Kde sehnat rtuťový teploměr už rozebírají maminky na webu eMimino. Lékařský rtuťový teploměr Prodám bazar Všechny lokality . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Chybí: bazos rtuťový teploměr rtuťový teploměr aukro rtuťový teploměr dr max jak poznat rtuťový teploměr rtuťový teploměr rozbitý rtuťový teploměr zákaz Lidé také hledají . Přátelé, koupím (i několik) rtuťových lékařských teploměrů.

PRAHA – Kdo by si někdy neměřil při chřipce teplotu rtuťovým lékařským teploměrem. Budou se používat jen ty digitální . Lekařský rtutový teploměr koupím. Ahoj, dle mého gynekologa je nejlepší na měření teploty starý rtuťový teploměr (ty se již, ale neprodávají).


Někde jsem četla, že se dají koupit i . Vyžiadajte: Ortutovy teplomer bazos. Rtutovy teplomer - inzerce - Ostatní - Bazos. Zcela nové obyčejně rtuťové teploměry ,. Nedávno jsem tu psala, co mi řekli v lékárně - digitální teploměry stojí za. Predám nové - nepoužívané lekárske ortuťové teplomery. Ortuťové teplomery sú rokmi preverenými pomocníkmi pre meranie telesnej teploty.


Pokračovat na poslední stránku příspěvků v diskusi. Predam lekarske ortutove teplomery (nie modre liehove). Ortutovy lekarsky teplomer je podstatne omnoho presnejsi ako digi, liehovy, . Lekarsky- rtutovy - teplomer.

ZARUČENĚ PRAVÝ lékařský rtuťový teploměr. Do horní strany trubky jsem vyvrtal šikmo pod úhlem cca 45° díru o průměru mm pro zasunutí teploměru. Bezkontaktní digitální IR teploměr -50°C až 260°C. Digitální teploměr DOMOTHERM - bez krabičky. NEPŘEHLÉDNĚTE: Bazar - prodám.


Zákaz rtuťových teploměrů - čím je nahradit? Nevím, jestli také někdo z vás slyšel o rtuťové anténě, na ruských webech na ní. Aha, tak proto asi v EU zakázali rtuťové teploměry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky