čtvrtek 23. července 2015

Větrací mřížka se síťkou

Nabízíme plastové ventilační mřížky s pevnou žaluzií a síťkou proti hmyzu. Velký výběr, kulaté i hranaté provedení s přírubou i bez příruby. Nabízíme kovové ventilační mřížky s pevnou žaluzií a síťkou proti hmyzu.


Bílá plastová mřížka se síťkou. Větrací mřížka se síťkou proti hmyzu a přírubou.

Vnější rozměr mřížky 154x1mm a připojením k potrubí o průměru 1mm. Je vybavena síťkou proti hmyzu a přírubou pro snadné připojení k . Mřížka větrací plastová bílá čtvercová se síťkou proti hmyzu 150x150mm. Vyrobeno z kvalitního švýcarského primárního granulátu firmy BASF. Mřížka je vyrobena z plastu ASA s vysokou odolností vůči UV záření.


Jejich použití je velmi rozmanité. V závislosti od použití mohou být . KV ELEKTRO – český velko a maloobchod s veškerým elektroinstalačním materiálem.

Vlastnosti ventilátoru, Síť proti mouchám. Na zadní straně je mřížka opatřena síťovinou proti drobnému hmyzu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Rekuperace vzduchu Rozvody vzduchu Plastové potrubí Plastové větrací mřížky a žaluzie MULTI-PLAST Plastová větrací mřížka kruhová se síťkou , Φ 100mm, . Mřížka , větrací , kruhová, kulatá, plastová, plast, PVC, ventilační, se síťkou , na, fasádu, fasádní, zeď, omítku, nástěnná, vnitřní, venkovní, stropní, nasávací, pro, . Výrobce: Edil Plast, Refax.


Měděné ventilační mřížky se síťkou proti hmyzu. LG 1ED plastová větrací mřížkaPříslušenství, potrubní elementy. ED - bílá mřížka , bez okapničky a . Běžně dostupné zboží v uvedeném rozsahu.


Po obdržení objednávky prověříme a telefonicky Vás budeme informovat a přesném termínu možného doručení. Maximální pracovní teplota: 1°C. Kulatá plastová mřížka se síťkou Factor (bílá).


Materiál mřížky : ocel lakovaná práškovou barvou. MV 175x175s Plastové mřížky se síťkou. Bílé pĺastové ventilační mřížky se síťkou proti hmyzu, vyrobené z ABS plastu s pružinkami pro univerzální použití na různé otvory.

Nabízíme větrací mřížky plastové, větrací mřížky kovové, větrací mřížky. Dalap GM 1NKB kovová mřížka s přírubou a protidešťovou stříškou s pevnou síťkou. Kombinovaná plastová větrací mřížka pro kombinaci větrání a nasávání.


V naší nabídce najdete větrací mřížky plastové, nerez i dřevěné vhodné k odvětrávání každého uzavřeného prostoru. LG 1plastová větrací mřížka. Mřížka MV80bVs plastová se síťkou.


Ventilační mřížka je vyrobena z mědi a polypropylenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky