pátek 31. července 2015

Jak zapsat stav vodoměru

Potřebuji do předávacího protokolu zapsat stav vodoměru a číslo vodoměru. Pokud pracovník VHS zákazníka nezastihne a nemůže provést odečet, zanechá ve schránce zákazníka odečtovou kartičku s výzvou k nahlášení stavu. OBDOBÍ OD: Vodoměry na teplou vodu v bytech. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma stav vodoměru.


Pomocí tohoto formuláře můžete nahlásit stav vodoměru , pokud jste nemohli být v době odečtu přítomni.

Upozorňujeme však, že alespoň jednou ročně musí . Při Vašem příchodu k vodoměru musíte nejprve otevřít krytku vodoměru. Na obrázku můžete vidět, jaký stav je třeba opsat a uvést na odečítací lístek. Při vyplňování následujícího formuláře prosíme dbejte na uvedení správné identifikace místa odběru (Odběrné místo =Technické číslo odběru) a data . Množství dodané vody měří provozovatel vodoměrem, který je stanoveným měřidlem v. Velmi důležité je, zapisovat si stav vodoměru , měsíčně nebo čtvrtletně.


Odečet vodoměru můžete provést sami a zaslat nám jej přes formulář níže. Vámi zaslaný stav bude podkladem .

Pokud chcete mít lepší přehled o spotřebě opisujte si stav vodoměru sami v. To mi připomíná, že je začátek měsíce a musím jít zapsat stavy. R a je třeba zapsat stavy bytových. Odchyťte je, jak budou ten stav z vodoměru vypisovat do tabulky a fotit.


Vážení odběratelé, v souvislosti se změnou ceny vodného a stočného od 1. Vám umožňujeme nahlásit stav vodoměru k 31. Archiv Oznámení o stavu vodoměru. V tomto týdnu bude na Hostíni probíhat odečet vodoměrů.


Firma Stavokomplet oznamuje, že bude provádět odečty vodoměrů od soboty 11. Doporučuje odběratelům, aby nepodcenili zabezpečení vodoměrů před mrazem. Společnost Vodovody a kanalizace Břeclav, a. Zapsaný stav vodoměrů zanechte na . Vámi preferovaný způsob platby sdělíte pověřenému pracovníkovi, který přijde zapsat stav vodoměru. Tento pracovník se na vyžádání prokáže . Vás jako každý rok vyzvat k odečtu vodoměrů ve Vašich bytech, včetně kontroly.


NÁSLEDNĚ KLIKNĚTE DOLE NA ZAPSAT STAV.

Luké zapisovat stav vodoměrů. OÚ Křoví přijde zapsat vodoměr osobně. JE DŮLEŽITÉ KONTROLOVAT svůj vodoměr a zapisovat jeho stav.


Výměna vodoměru stojí odběratele bezmála dva a půl tisíce korun. Proto, pokud nebudete doma, dejte stav . V případě, že v průběhu dne nebudete doma,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky