čtvrtek 16. července 2015

Zplynovací kotle attack

Přinášíme produkty jako plynový kotel, kotle na dřevo, kotle na tuhá paliva, kotle. Předepsným palivem je suché dřevo nebo . Ve výměníku jsou osazeny speciální pohyblivé turbulátory, které . V domě jeden topný okruh s. Zplyňovací – pyrolytické kotle na spalování dřeva jsou velmi rozšířeným a oblíbeným zdrojem tepla. Zařízení najdou využití při vytápění bytů, . Teplovodní zplynovací kotel na dřevo a pelety DPX COMBI Pellet je moderní zdroj tepla s. Základní verzi tvoří ovládání STANDAR které řídí základní . Ceník námi dodávaných kotlů.


Viadrus, Thermona, kotle, kotle Ostrava. ZPLYNOVACÍ KOTLE NA DŘEVO S ODTAHOVÝM VENTILÁTOREM (emisní třída). Kotel je konstruován pro spalování dřeva, na principu zplyňování dřeva s . Prostějov) realizovali výměnu kotlů v rámci kotlíkové dotace. Zplyňovací kotel v modifikacích STANDAR PROFI, LAMBDA TOUCH, COMBI PELLET je určen pro úsporné a ekologicky šetrné vytápění rodinných domů, . Musíme vyměnit starý kotel za nový a rádi by jsme, aby byl zplyňovací na pevná paliva s akumulační nádobou. Dobrý večer, jěště mě napadají kotle Attack.


Cena včetně přepravy v rámci celé ČR. Moderný a inovatívny dizajn ekologického kotla. Vysokoúčinný rúrový výmenník „spaliny – voda“ s turbulátormi. DŘEVOZPLYŇOVACÍ KOTLE SLx PROFI A SLx LAMBDA Touch. Typ kotle dle výzvy Národních programů, C – zplyňovací.


ATTACK DPX ve verzi Lambda. Vedle moderní konstrukce třeba vzpomenout i implementovanou . Kotle ; Kotle s ručním přikládánim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky