pátek 31. července 2015

Ja 80 sirena

JA - 80A bezdrátová vnější siréna. Lze ji použít jako vnitřní poplachovou sirénu , pro indikaci odchodového a příchodového . JA -80A Úplne bezdrôtová externá siréna s batériou, JA -80L Bezdrôtová interiérová siréna s funkciou zvončeka a signalizáciou aktívneho prvku, BAT-80A. Slouží zároveň jako vnější detektor sabotáže.


Protože venku umístěná siréna může být lehce zranitelná, je při jejím výběru . Je-li odpojena při poplachu hlásí ústředně sabotáž.

Plně bezdrátová externí siréna. Jablotron - ústředna JA K. Bezdrátový PIR detektor s drátovým vstupem. Prie- bežne kontroluje svoju funkčnosť. Venkovní kompletně bezdrátové sirény , ano, ano, ne.


Značka: JABLOTRON ALARMS a. Zcela bezdrátová siréna v robustním krytu. Vnitřní siréna se napájí ze sítě ( 230V), indikuje poplach, odchodové a příchodové zpoždění. Jak se má alarm v případě poplachu chovat, siréna volání, poslání sms, .

Má zabudovanou sirénu pro lokální varování a testovací tlačítko. Sirena záměrně nemá baterii, neboť při vloupání ji pachatel většinou vytáhne ze. Externí poplachové sirény pro venkovní prostředí Základní výstupním prvkem.


BAT-4V Zálohovací NiCd akupack 8V 8Ah, 1Kč, 1Kč. BAT- 80A SAFT, Baterie lithiová 6V 15Ah, 8Kč, 8Kč. JA -1X1A-C-GR, Plastový kryt sirény. Systém také umí odradit nežádoucího návštěvníka sirénou , kterou upozorní okolí na. Anténu AN- lze použít k ústředně nebo k přijímači UC-82.


Je vhodná k instalaci do kabelové lišty. Zapojuje se do konektoru v ústředně nebo UC přijímači. JA A - KELCOM INTERNATIONAL - Komunikuje bezdrôtovo s ústredňami.


Siréna akusticky upozorní okolie na narušenie objektu a je chránená aj proti . Všechny bezdrátové periferie (klávesnice, detektory, siréna ) si hlídají stav baterií a . Tento detektor kombinuje optický senzor kouře se snímačem teploty. Typ výstupu pro sirénu EW relé, IW tranzistor . V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. JA -82R modul rádiové komunikace ústředny.


The ja - a is used for external Siren Alarm central to produce an external alarm sound for an alarm signal from Oasis.

The Siren is completely wireless, . It is designed to detect the.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky