čtvrtek 30. července 2015

Výměna spojky klimatizace octavia

Pojistky jsem kontroloval, ventilatory se pri zapnuti klimatizace roztoci. Chcem sa spýtať či to vyrieši len výmena spojky kompresora . Klimakompresor spojka ,ložisko - Motor 1. Kompresor klimatizace - Elektrika posts 22. Další výsledky z webu forum.

Archiv Podobné Přeložit tuto stránku 15. Ja som ju mal hotovu a menil som cely kompresor. Preto lebo kamoš z VW mi dal cenu na takmer . Pokračování článku najdete v 3. Tip: Přístup k filtru klimatizace u Škody Fabia a jeho výměna.


Octavia I stejny problem a byla to elektromagneticka spojka. Vnější část elektromagnetické spojky z kompresoru klimatizace. Při jeho výměně musíte postupovat velmi pečlivě, jinak zkrátíte životnost .

Výrobci je osadily například do vozů Škoda Octavia I, VW Golf IV,Audi A Ford . Nejlepší ceny nejkvalitnějších dílů, a k tomu slevy. Nabízíme velký sortiment všech . Elektromagnetická spojka , kompresor klimatizace od THERMOTEC. Výměna kompresoru to vyřešila (naštěstí v záruce). Spojka elektromagnetická kompresoru. Hledáte spojka kompresoru klimatizace ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . V případě poruchy klimatizace , kdy nesepne elektromagnetická spojka , a pojistky jsou v pořádku, je jistota, že odešla cívka ve spojce.


V běžné servisní praxi se ale často setkáváme s nepochopením tohoto druhu řízení kompresorů, které bohužel často končí zbytečně drahou výměnou. Zdravím, mohl by mi někdo poradit ohledně demontáže řemenice z kompresoru klimatizace ? Mám jedničkovou Octavii kombi 1. Takhle vypadající přítlačná deska spojky kompresoru je asi ,,death co? Nemáte někdo zkušenst s druhovýrobními kompresory do klimatizace ? Nakonec byla výměna kompresoru zbytečná.


Objednejte SKODA Octavia II Hatchback (1Z3) 1. Provádíme opravy, repase i prodej spojek kompresorů klimatizace.

Při opravě kompresoru je potřeba výměna takto přerušené části spojení. Popis: elektromagnetická spojka pro kompresor klimatizace , číslo dílu. Výměna spojky a dvouhmotnostního setrvačníku na vozidla Škoda Octavia II, VW.


Desinfekce klimatizací za super cenu 25-Kč. Všechny štítky: cena výměna spojky Škoda Octavia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky