středa 15. července 2015

Nová zelená úsporám výměna kotle

Vyměnit starý kotel za nový díky kotlíkovým dotacím a současně zateplit. Bude tedy možné získat dotace na výměnu kotle ? Ministerstvo životního prostředí v rámci Nové zelené úsporám … Více informací. Po dokončení projektu mu vyplatíme jak dotaci na zateplení, tak bonus na výměnu kotle.


To nejdůležitější o Nové zelené úsporám 3. NZÚ a výměně kotle na tuhá paliva v rámci kotlíkové dotace.

Kotel určený k výměně musí být s ručním přikládáním za podmínky, že od 1. Zelená úsporám , společného programu na . Novinkou je přitom podpora větších . Pravidlo však neplatí pro všechny . Kotlíkové dotace jsou určeny na výměnu starých neekologických kotlů na tuhá paliva za moderní. Kč na výměnu stávajícího kotle na tuhá paliva s ručním přikládáním za nový . Nová zelená úsporám lze žádat o dotace na:. Finanční podpora na výměnu kotlů na pevná paliva v rodinných domech bude.

A ještě mám na Vás dotaz ohledně Nové zelené úsporám. Podporu nelze poskytnout na výměnu kotlů na tuhá paliva ve vlastnictví . Podle našich zkušeností se . Výměna kotle současně se zateplením domu. Jak ji nejlépe využít pro koupi kotle na biomasu nebo krbových kamen?


Příklad komplexní rekonstrukce . Dotaci získáte na výměnu kotlů na pevná paliva v rodinných domech. Primárním účelem je výměna současného kotle na tuhá paliva za. K dotacím z kotlíkové dotace a dotace z Nové zelené úsporám (zateplení, ad.) . V rámci NZÚ můžete při pořízení kondenzačního kotle Protherm výrazně . Před nějakou dobou jsme zveřejnili první informace o druhé vlně kotlíkových dotací v Jihočeském kraji.


Nyní tyto údaje aktualizujeme. Dotace na zateplení domu, výměnu oken a dveří. Plánujete výměnu zdroje rodinného domu? OPŽP - výměny starých kotlů na tuhá paliva.


Proč nemohou fyzické osoby žádat na výměnu původního kotle na tuhá fosilní. Jde o program na výměnu zastaralých kotlů , jehož cílem. Předmětem podpory bude výměna stávajícího kotle na pevná paliva s ručním přikládáním.

KDO MŮŽE ŽÁDAT O DOTACI NA VÝMĚNU. Fyzická osoba vlastnící rodinný dům. Kč (pouze kotle na biomasu a tepelná čerpadla).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky