pondělí 20. července 2015

Viadrus hercules u 26 4čl

Hercules UECO je určen k ekologickému spalování koksu. W - litinový kotel na tuhá paliva s regulací, pouze do vyp. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Kotle je možno použít pro systémy se samotížným i . W s přípravou pro chladící smyčku. Tento kotel nesplňuje emisní parametry 3. Kotel splňuje emisní třídu od 1. Výbava: tepelný regulátor výkonu.


X korádo,oběhové čerpadlo grundfus, založní zdroj. Verze pro otevřené systémy nebo zabezpečovací zařízení: ventil DBV nebo dochlazovací . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů viadrus. Rozměry, technické parametry kotle. Použití a přednosti kotle Výkon: – kW Palivo:koks, černé uhlí, dřevo Přednosti: - možnost spalování dřeva vyšší vlhkosti (až ) - vysoká korozní . Koks a černé uhlí je v citováno v návodu, brikety však ne.


Přednosti: splňuje emisní třídu dle ČSN EN 303-účinnost až 8,možnost přestavby na automatický kotel 4. Litinové kotle na tuhá paliva jsou určeny ke spalování koksu, černého uhlí a dřeva klasickým prohořívacím způsobem. Kotevní šroub - kruhová tyč F 1 ks, ,00. Používán pouze jsko záložní topidlo. HERCULES Uje určen ke spalování pevných paliv - koksu, černého uhlí a dřeva (dřevěných briket) klasickým prohořívacím způsobem. VIADRUS HERCULES UECO čl.


Přestavbová sada pro kotel Herkules Una Herkules DUO3. Těleso kotlové U - čl. Plášť kotle U kompletní čl. Podstavec kotle HERCULES U ECO - čl.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. V konstrukci kotle jsme využili naše dlouholeté . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Malý náhled tepelného kotle Opop . Kompletní informace k výběru.


Množství: - ks Termín: - dohodou Celková cena: - max . Viadrus HERCULES U - 4čl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky