pondělí 27. července 2015

Pojistný ventil 1 2 6 bar

Ta zamezuje manipulaci nepovolaným osobám a poškození. C Materiál: mosaz - ventil se dodává nastavený na přetlak. Vnitřní připojovací závity. Použití pro neagresivní média a pro otevřený i uzavřený topný okruh.


Běžná cena: 18Kč s DPH Naše cena: 13Kč s DPH Ušetříte: 48 . Použití: Zajištění zásobníků vody proti překročení stanoveného tlaku.

Prostřednictvím ručního periodického odpouštění. Pojistné a odvzdušňovací ventily - Pro systémy s pitnou vodou. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Pojistný ventil k ochraně Vašeho systému před nebezpečnými. Další zboží v této kategorii. Sada ks šroubení a manometru až bar pro redukční ventily řady R153.


Dostupnost: Obvykle skladem. Membránový pojistný ventil s provozní teplotou -– 110°C a plastovým kolíkem pro .

Kostelec - prodej koupelnového vybavení, vodoinstalačního a topenářského materiálu, solárních a rekuperačních systémů. Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží. Pro otopné systémy, max 1°C.


Vaše cena při platbě přede6Kč bez DPH. Nevhodný pro zásobníkové ohřívače TUV. Těleso ventilu a kryt pružiny z mosazi, nastavený tlak ,až bar dle typu. Velikost ventilu je určena . Pojistné ventily dodáváme nastavené na požadovaný tlak po bar.


Slouží k odvedení zvýšeného objemu vody při ohřívání a ke snížení tlaku, který při ohřevu vzniká v nádobě. Instalace pojistných ventilů a jejich napojení na odtokové potrubí. Seřizujeme pojistné ventily na požadovaný otevírací přetlak.


Enet, Společnost má za cíl poskytuje komplexní nabídku služeb, HW a SW produktů. Hlavní části pojistného ventilu : – krytka ventilu, – krytka pro. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Nájdete u nás len preverené značky s dlhoročnou tradíciou. Odeslání je možné za - pr. Společnost BESOSERVIS nabízí pojistné ventily , redukční a uzavírací ventily, armatury, šoupátka,klapky a filtry.

Tento produkt již není na . Médiuplyny (neutrální), vzduch, výpary (neutrální). Ruční plastové otočné víko. Tlakový rozsah: - bar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky