středa 29. července 2015

Tyristorový regulátor výkonu

Po regulátorech výkonu je na českém trhu zájem, dosud nejznámějším zařízením je regulátor firmy HOBY Elektro. Zakoupili jste zapojení, které Vám umožní regulaci tepelných spotřebičů, zdrojů světla . Stavebnice - triakový regulátor Napájecí napětí: 230V Max. Pro použití na větší výkony je nutné použít chladič z duralového, nebo . Velkoobchod: Regulátory výkonu – objednávek dodáme do h.

Jako řídící veličinu lze použít . Triakový regulátor výkonu pro topnou spirálu. Tentokráte to bude ze zcela jiného soudku, než na který jste na tomto blogu zvyklí. Mám jednoduchý regulátor otáček s tyristorem a je tam i KY 7a KY 72 zhotovený podle Amatérského radia. Regulátor otáček je určen pro řízení otáček u ventilátorů do výkonu kW (A).


Na jeden regulátor je možno připojit více ventilátorů paralelně do kW. Je možno použít bez vzniku větší hlučnosti tyristorový regulátor F-KF812?

Třífázové regulační jednotky ELFIStor 3F jsou určeny pro bezeztrátovou regulaci elektrického výkonu v silových obvodech . Regulátor TYREG je universální třífázový tyristorový regulátor výkonu pro všeobecné použit. Pracuje na principu fázově řízených tyristorových spínačů. Nová triaková regulece výkonu pro velký teslův transformátor. Přehled výkonových spínacích jednotek. Vhodné i pro indukční zátěže, regulaci motorků, osvětlení, topení.


Prehľad výkonových spínacích jednotiek. Dnes som celý deň hľadal schémy na triakový regulátor výkonu s ovladaním 0-10V. Ale nič som nenašiel také čo potrebujem.


Predpokladané dodanie: streda 11. Regulátor lze použít k regulaci otáček komutátorových motorů - motor z uhlíky. Tyristorový regulátor výkonu DCT8- přesná regulace teploty. Jednofázový motor se používá pro pohánění zařízení, které má malé výkony. Jednoduchý regulátor s fázovou triakovou regulací.


Umožňuje regulovat jak bezindukční, tak indukční zátěže do výkonu 6kW.

Rozsah regulovaného napětí na . Tyto výkonové regulátory jsou použitelné jako stmívače nebo regulátory otáček pro žárovky, elektrické topení, komutátorové motory s uhlíkovými kartáči, jakož i . Výkonová časť zapojenia elektronického tyristorového regulátoru výkonu obsahuje výkonový tyristor KT7pre U=700V a I=15A v . Výrobok si môžte zakúpiť aj v Prešove v predajni . Historie pohonů - IRO tyristorový regulátor. Celkom k náhľadu obrázkov. Nabízím k prodeji Tyristorový regulátor.


Dle štítku typ AEG Thyrovar ITDAL 380- 60 demontován funkční z stávajícího zařízení, potom dlouho stál a nebyl . AEG THYRO-P Tyristorový regulátor výkonu s možností komunikace. Před instalací a uvedením regulátoru výkonu do provozu si prosím . TTCnastavuje střední výstupní výkon podle požadovaného výkonu proporcionálním . EFS – triakový regulátor výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky