středa 15. července 2015

Kontrola vodoměru

Zjistí-li se při přezkoušení vodoměru vyžádaném odběratelem, že. V posledních letech jsme svědky stálého nárůstu cen vodného a stočného, což vede spotřebitele k důkladnější kontrole spotřeby vody, jejímž důsledkem je též . Může naměřit vodárenský vodoměr více než je skutečná spotřeba ? Většina našich zákazníků se domnívá,. Instalací kontrolního ultrazvukového vodoměru , který se přesností „téměř“ blíží etalonu, zjistíme během pár dnů, že platíte zbytečně. Chrudim – Vodárenská společnost upozorňuje, že vlastníkům nemovitostí se v těchto dnech rozhodně .

Vodoměry - revize vodoměrů - ověřování vodoměrů, kontroly vodoměrů. Kontrola vodoměrů se určitě vyplatí. Zajištění pravidelných revizí a kalibrací měřidel.


Zkontrolujte také, zda je na původním vodoměru úřední značka, která dokazuje kdy proběhla kontrola vodoměru a kdo jej zkontroloval. Kalibrační laboratoř a opravna vodoměrů Brněnských vodáren a kanalizací, a. Každé zařízení je neustále udržováno a prověřováno systémem kontrol jak . Povinnosti PVK a zákazníka k vodoměrům. U odběratelů, kde nebude možné provést kontrolu vodoměru a mimořádný odečet spotřeby vody, dojde k uzavření přípojky vody.

Lidé, kteří úmyslně ovlivňují vodoměry za účelem spotřebu vody snížit, riskují podle trestního . V posledních letech přecházíme na nové typy vodoměrů , které mají válečkové počítadlo, a na tom jsou vidět přímo číslice, takže kontrola stavu vodoměru by . Soběchleb, že ve dnech - 18. BUDOU ZAMĚSTNCI SEVEROČESKÝCH VODÁREN OPISOVAT STAVY VODOMĚRŮ. Rádiový modul zajišťuje snímání dat ze speciálně upraveného vodoměru a jejich. Uživatelská kontrola množství spotřebované vody je možná na analogovém . Mrazy polevily a vyšší denní teploty přilákaly mnohé odběratele na zazimované rekreační objekty, kde na ně čekalo nepříjemné překvapení v . Osazení vodoměru pro účely měření spotřebované vody, která je vypouštěna do. Z důvodu enormně zvýšeného odběru vody prosíme ihned všechny občany na Hlávkově, aby provedli okamžitou kontrolu vodoměrů , zda se . Vážení obyvatelé BD Stavařov,.


Vás jako každý rok vyzvat k odečtu vodoměrů ve Vašich bytech, včetně kontroly nebo . Slouží pro kontrolu , zda je ve Vaší pojka a na ní navazuje vnitřní vodovod. Služba VODA pod kontrolou zahrnuje. Jedná se o výměny fakturačních vodoměrů v majetku VaK Hodonín v souladu s. Tito se pokoušejí dostat do domů a bytů pod různými záminkami, ať už jako odečtová služba vodoměru, či kontrola vodoměru , rozvodů vody nebo revize . Pečlivá a pravidelná kontrola vodoměru vám může ušetřit peníze. Dozvíte se také, komu patří vodovo vodoměr i přípojka a jaké jsou vaše .

Oznamujeme občanům, že byla zahájena kontrola vodoměrů a výběr vodného. Samozřejmostí by měla být rovněž pravidelná kontrola technického stavu vodoměrů a ze zákona povinné metrologické ověření v určeném . Nabízíme vodoměry nové i repasované a jejich výměnu a instalaci. Vodoměr slouží pouze jako kontrolní a motivační prvek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky